14 лютого 2022 20:46
11

Лес Фердінанд про расизм: "Лампард, Джеррард і Руні закінчують кар'єри, і всі говорять, якими прекрасними тренерами вони стануть. Про Райта, Фердінанда та Інса медіа так не пишуть"

Директор "Квінз Парк Рейнджерс" Лес Фердінанд висловився про труднощі, з якими стикаються темношкірі гравці і менеджери у футболі.


"Покоління за поколінням ми втрачаємо талановитих молодих темношкірих футболістів, які, завершуючи кар'єри, можуть ще щось дати. Виглядає так, немов нам дозволено любити футбол, будучи гравцями, але на цьому все. Нам дозволяють розважати, але не дають бути лідерами.


Бачу, як Лампард, Джеррард і Руні закінчують кар'єри. Кожен з них був відмінним гравцем свого часу. І тут Тоні Адамс, Стів Брюс і всі інші говорять про те, якими відмінними тренерами вони стануть, адже у них були блискучі кар'єри.


Коли кар'єри завершують Іан Райт, Ріо Фердінанд і Пол Інс, медіа не говорять про них в такому ключі. У них були чудові кар'єри. Частково це провина власників, але власники прислухаються до медіа. Вони повинні бути вище цього, але чи так це?


Якщо я з будь-яких причин буду не такий успішний в "Квінз Парк Рейнджерс", як хотів би, то я ніколи не отримаю можливість робити аналогічну роботу. Але при цьому я бачу директорів, які йдуть з одного клубу, йдуть в інший, а потім ще в один, продовжуючи свої кар'єри.


Футбольна асоціація Англії пропонує ініціативи, але це все лише слова. Я вже 30 років говорю з FA про цей незримий бар'єр, який стоїть перед темношкірими тренерами, але нічого не змінилося", – сказав Фердинанд.

Может потому, что они нехотят быть тренерами или не могут ими стать потому, что не умеют.))
Назовите успешных чернокожих тренеров. Я что-то не припомню.
Скажу больше. За все время существования Нобелевской премии — с 1901 года — ни один чернокожий ученый не становился ее лауреатом. С чего бы это?
Сховати
Santos, расизм, чё ж ещё))
Santos, познавательная Динамомания: начиная с 1901 года 17-ть чернокожих становились лауреатами Нобелевской премии.
Сховати
kellyeha, ай, малацца, уделал! А ничего, что в моём сообщении речь шла об УЧЁНЫХ, а не о миротворцах и писателях?
Сховати
Santos, режим мастера маневрирования активирован? Среди этих 17-ти есть учёные, профессора, в том числе по экономике. Советую почитать, чтобы в будущем не выставлять свое невежество из-за фейков, увиденных где-нибудь в «Одноклассниках».
Сховати
kellyeha, один. По экономике. Это не из Одноклассников. Это из Вики.
Сховати
Santos, не один. Среди чернокожих лауреатов достаточно учёных, как и чернокожих учёных вообще.

Англоязычная вики будет поточнее: https://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_black_Nobel_laureates
почему все эти деятели забывают франка райкарда. он же стал тренером.
Сховати
Суповой набор, і Гулліт зі своїм "Сексуальним футболом"))