11 лютого 2022 14:20
9

Зарплата Євгена Коноплянки в "Краковії" і несподівана умова "Шахтаря"

Півзахисник " Шахтаря "Євген Коноплянка прибув до Польщі в четвер увечері, і тільки медичний огляд, який пройде в п'ятницю, відокремлює його від підписання контракту з "Краковією". Якщо результати будуть хорошими, 32-річний українець стане першим зимовим придбанням польського клубу.


Скільки отримуватиме Коноплянка у "Краковії"

За даними Sportowe Fakty, перехід в "Краковію" значно знизив фінансові очікування Коноплянки. У "Шахтарі" він заробив 1,5 мільйона євро за сезон. У Кракові найбільш високооплачувані футболісти заробляють близько мільйона злотих на рік (трохи більше 221 тисячі євро).


Умова "Шахтаря"

Він не міг піти в інший український клуб — таку умову поставив "Шахтар". Були у нього і пропозиції з Туреччини, але через нестабільну економічну ситуацію на Босфорі він вибрав чемпіонат Польщі. Найголовніше для футболіста-регулярно грати, завдяки чому він зможе повернутися в збірну України.

Нагадаємо, в поточному сезоні Євген зіграв за" гірників " у двох матчах (49 хвилин на полі), результативними діями не відзначився.

Был Коноплянка, теперь стал Женя Краковянка
прочиталось Кротовію
Было бы правильно досидеть до лета в кротовнике ,выдоить палкина до последнего цента, положенных по контракту и уже потом, без всяких условий, идти доигрывать куда захочешь
"але через нестабільну економічну ситуацію на Босфорі він вибрав чемпіонат Польщі. Найголовніше для футболіста-регулярно грати" - Найголовніше, щоб грошики капали, все ж таки, а не ігрова практика?
А ответ один . Понятно что не захотели усилить Днепр…
Сховати
Basilika, Врятли уже Коноплянка в своих игровых кондициях может усилить игру Днепра, даже если наберет форму. И зачем он нужен Днепру, у них есть молодые Гуцуляк, Билл, Назаренко...
Тут скорее другое, куда Шахтер смог, туда и пристроили доигрывать пенсионера. Пытались в Австрию, Турцию, не получилось, вот Польшу нашли агенты.
По поводу не хотят усиливать конкурента, тоже вздор.... Игнатенко играл в аренде в Днепре , как и Пихаленок с начала сезона. Игнатенко захотел в Европу в Бордо, может это его последний шанс, он за него в хватился, а так бы остался в Днепре. А вот Пихаленка Шахтер отдал за 700 тис в Днепр полноценным трансфером.
Йоичевич в Днепре строит молодую команду, зачем ему вечно травмированый звездный пенсионер, да еще с такой зарплатой.
Очень завоняло кротами …
Я понимаю, что Женя в Украине уже и нахер никому не нужен. Но всё же, ставить человеку такие условия, а самому его сливать за ненадобностью?!? На своих "говноканалах" звиздеть о необходимости создания конкурентноспособного ЧУ, а на деле вести себя подобным образом! В этом вся суть кротовни.
Сховати
Santos, он сам знал куда шел и получал там немалу ЗП как для баночника