5 лютого 2022 19:51
7

Миколенко - другий найгірший гравець стартового складу "Евертона" в матчі проти "Брентфорда"

Український захисник Віталій Миколенко не відзначився результативними діями в кубковій зустрічі.


У матчі 1/16 фіналу Кубка Англії проти Брентфорда новий головний тренер Френк Лемпард виставив українця в основі. Футболіст провів на полі 73 хвилини, при цьому не помилявся, але і якогось особливого враження на фанатів і на тренерський штаб не справив.


У поєдинку Миколенко відзначився кількома успішними кросами в чужу штрафну, одним перехопленням і віддав 86% точних передач.


Статистичний портал WhoScored поставив українцю 6.5 балів, що є другою найгіршою оцінкою серед усіх гравців, що вийшли в старті. Кращим став нападник Демарай Грей, який удостоївся восьми балів.


Відзначимо, що Евертон впевнено переміг Брентфорд з рахунком 4:1. Для Миколенка цей матч став третім з моменту дебюту в Аглії і першим на домашньому стадіоні «ірисок» - «Гудісон Парк».


Свого суперника по 1/8 фіналу Кубка Англії Миколенко і Ко отримають 6 лютого, коли буде проведено жеребкування.


Смотрел весь матч. Учитывая что в клубу он недавно, то отыграл не плохо. Один раз сместился в центр поля и классно отобрал мяч, собственно после чего и был забит гол. По этой игре судить о команде в целом рано. Это первая игра Лемпарда, да и Брентфорд сейчас ужасен. Там в Эвертон Коула пригласили, а это мастер, который может многому научить Миколенко. В общем теперь топим за ирисок.)
Поки важко Віталіку.
https://www.grandoldteam.com/forum/threads/vitalii-mykolenko.114144/page-69
Привёз конечно эпизод с пенальти.
Годфри отыграл 14 минут и получил 6.6 балла? Походу эти рейтинги составляют Украино-ненависники
Сховати
trahim,
А Демарай Грей был очень активный, соглашусь, но и очень много тянул на себя, игнорируя партнёров и принимаю часто неверные эгоистичные решения.
trahim, ага, як минулі ігри в Миколенка був вищий бал, все було ОК. А як бал низький, зразу претензії)))