5 лютого 2022 12:59
8

Джерело: "Динамо" проявляє інтерес до двох півзахисників "Сан-Паулу"

Ведучий "ТаТоТаке" Михайло Співаковський розповів, до яких футболістам проявляє інтерес київське "Динамо".


- Я дізнався від своїх бразильських джерел, що "Динамо" цікавиться півзахисниками "Сан-Паулу" Ігором Гомесом (на фото) і Родріго Нестором. Це два хороших гравця, які пройшли всі юнацькі та молодіжні збірні Бразилії. Це футболісти, які прямо зараз грають в основі "Сан-Паулу".


Ігора Гомеса скрізь називають "другим Кака", і за ним дуже серйозно полював мадридський "Реал" півтора роки тому. Клаусуса там аля-Циганков - 50 млн євро.


Мені ця кандидатура здається сумнівною, хоча він і самий дорогий гравець "Сан-Паулу". Його використовують на позиції центрального атакуючого півзахисника, але він досить "тягучий" гравець, не агресивний, не вривається в зони і не дуже хороший в завершенні. І навіть рідко б'є по воротах. Його гра – це стягнути суперників на себе і вивести партнера однією передачею один на один. У "Динамо" такої позиції немає.


Іноді Гомес з'являється на фланзі, у нього є непоганий крос, але по динаміці і обводці це далеко не Циганков. Тому я б з цих двох футболістів більше увагу звернув на Нестора.


Чому? Це дуже збалансований півзахисник, дуже розумний і збалансований. Так, може, без такої динаміки, як у Шапаренка, але якщо брати технічне оснащення, то Коля навіть поруч не стояв. Те, як Нестор працює з м'ячем, як бачить поле, якість його рішень…


Проблема тільки в тому, що при такому футболістові на полі, як Нестор, обов'язково повинен бути опорник на зразок Сидорчука. Ну або ще один збалансований гравець аля-Шепелєв або Андрієвський. І Нестор не зможе виконувати функції Буяльського.


Тому питання тут в тому, що якщо Луческу бачить в Несторі реінкарнацію Матузалема і хоче такого гравця, то Родріго - це суперваріант. Проте якщо він бачить, що на цій позиції є Сидорчук, молоді Бражко і Яцик, яким можна перекрити шлях в основу, то, швидше за все, Луческу вибере Гомеса.


Але в будь-якому випадку, звичайно, задешево цей трансфер "Динамо" ніяк не проверне, тому що "Сан-Паулу" гроші особливо не потрібні, - сказав Співаковський.


Зазначимо, що Ігореві Гомесу – 22 роки. Всю свою професійну кар'єру футболіст, який може зіграти як в центрі півзахисту, так і на правому фланзі, провів у "Сан-Паулу". У складі бразильського клубу на його рахунку – 148 матчів (11 голів) у всіх турнірах. Виступав за різні юнацькі та молодіжну збірну Бразилії.


21-річний центральний півзахисник Родріго Нестор також свою кар'єру провів у "Сан-Паулу", відігравши за команду 69 матчів (1 гол) у всіх турнір. Викликався в різні юнацькі збірний Бразилії.

Не вразили обидва за такі гроші, що зазначені в трансмаркеті, переплачувати лише за бренд "Сан-Паулу", то не про нас.
Ігорем Гомесом начеб то цікавився Ліверпуль в 2020 році, а в 2021 Тоттенхэм Хотспур, тільки щось ніяк не напарять в Топ клуб.
Очень скептически смотрю на обе эти кандидатуры, такое впечатление, что человек квалификации Спиваковского их и искал/предлагал. Оба игрока без сильных сторон в защите и атаке, навыков всего по чуть-чуть. Конкурировать им с имеющимися игроками основы Динамо будет очень тяжело и расти выше некуда. В моем понимании это выброшенные на ветер деньги.
Сховати
Умник, ok. А ким би ви усилили проблемні позиції цікаво було б почитати.
Брати треба обох гравців. Але якщо є впевненість, що зможуть продати Шапаренка, Андрієвського, Шепелєва. На місце цих трьох, підписання двох зіграних між собою молодих бразильців - це мега угода! Легіонери Динамо потрібні лише на креативні позиції в центрі поля і на фланги + нападник (максимум 5 легіонерів). Решту можна закривати українськими гравцями.
Сховати
Да нужно брать связку … это редкая будет удача … только не будет ничего
Сховати
Basilika,
Думаю, цена там будет такая, что и говорить не о чем.
Мои источники в Динамо говорят, Игорь Михайлович сейчас думает о футболистах с другими фамилиями
Сховати
Игорь Михайлович, ну да Неймар и Мбапе …