31 січня 2022 19:52
5

Ігор ЦИГАНИК: "Чому Луческу вирішив віддати двох нападників? Він дуже розраховує на Бесєдіна"

Журналіст Ігор Циганик в ефірі шоу "Циганик LIVE" на FootballHub розповів, на кого з нападників розраховує головний тренер "Динамо" Мірча Луческу.


- Чому Луческу вирішив віддати двох нападників? Він дуже розраховує на Бесєдіна, який йому подобається як форвард і підходить за стилем гра. Луческу вражений його самовіддачею на футбольному полі, бійцівськими якість.


Бесєдін стане основним форвардом "Динамо". Дай Бог йому здоров'я! Чоловік промучився два роки... Спочатку дискваліфікація, потім травма. А він міг грати на зовсім іншому рівні.


З іншого боку, це - мотивація. Мотивація повернутися, довести, забивати все те, що не забив раніше. Голи у нього обов'язково прийдуть. Тому, якщо все буде нормально, Луческу почне чемпіонат з Бєсєдіним в ролі основного форварда.


Також ще є Шкурин, хоча по ньому є питання. Я думаю, якщо буде серйозна пропозиція, то їх можуть і розглянути. Але зараз такого пропозиції немає, хоча і були якісь розмови з поляками. Але до конкретики справа там не дійшла.


Ще є Кулач і молодий Ванат. Луческу розраховує на Ваната, взяв його на збір. Думаю, ці два форварда і Бесєдін і гратимуть весною.

Вижу Мирча лично позвонил Циганику и дал весь расклад... Сказал, Цинаик пойди и расскажи всем что Беседин будет основным и он им очень "вражений", а Шкурина а шкурина (кторый кстати в аренде у нас из ЦСК МСК) Мирча продаст посерьезной пропозиции (каим тока образом неясно, ведь контракту ЦСК напоминаю)....
Может и станет основным, но на короткий срок и не от хорошей жизни. Дровосек он, а не форвард.
Беседин - несостоявшийся грузчик АТБ, из него нападающий никакой
Сховати
Махно, то з тебе експерт ніякий. Ти напевно якраз грузчиком в
АТБ працюєш, судячи з рівня розумового розвитку!
Ох, цей Циганик! Експерт, блін... Яка там ,,пропозиція" по Шкуріну? Людина грає в Києві в оренді з ЦСКА Москви до червня 2022 року і пропозиції можуть надходити тільки туди, а не в Динамо! І нікуди він до літа з Києва не поїде, бо за нього плочені гроши за рік оренди... А от потім можливі варіанти - або розставання з ним, або викуп....