2 лютого 2022 10:40
20

Закриття трансферного вікна в провідних європейських чемпіонатах. "Динамо" відпустило Раміреса і Супрягу, наступний на черзі - Шабанов

Трохи більше доби тому майже у всіх топових європейських чемпіонатах офіційно зачинилося зимове трансферне вікно. На даний момент здійснювати нові угоди ще можуть клуби з Ізраїлю, Австрії, Туреччини, Угорщини, Румунії, Хорватії, Росії, Швейцарії, Польщі та ще деяких країн. В Україні ж трансферне вікно закривається на початку березня.


Таким чином, "Динамо" все ще може придбати нових футболістів, так і продати тих, хто вже не входить у плани тренерського штабу. Зокрема - Артема Шабанова, який близький до переходу до "Фехервару". За всіма цими операціями Ви зможете стежити на "Динамоманії".


23:30. Як повідомляє Телеграм-канал "Атакуючий автобус", "Колос" підписав екс-динамівця Сергія Мякушка, який виступав за "Минай".


20:32. Як повідомляє Sport24, "Динамо" цікавиться форвардом "Сочі" Маттео Кассьєррою. Колумбієць оцінюється в 9-10 млн євро.


18:00. Колишній півзахисник "Динамо" Владислав Наумець перейшов до "Хунеодари" з третього румунського дивізіону.


15:38. "Базель" близький до підписання нападника ЦСКА Федіра Чалова. Деталі потенційного переходу поки що невідомі.


14:27. Трансфер захисника "Марселя" Дує Чалети-Цара у "Вест Хем" зірвався в останній момент. Футболіст відмомвився перебиратися до Англії.


14:05. "Тоттенхем" хотів купити хавбека Дугласа Луїса у "Астон Вілли" в останній день трансферного вікна. "Арсенал" теж цікавився футболістом, але клуб із Бірмінгема гравця не відпустив.


12:55. Воротар "Манчестер Юнайтед" Матей Коварж перейшов на правах оренди у "Бертон". Угода розрахована до кінця сезону.


12:44. Колишній нападник "Динамо" і "Карпат" Лукас Перес перейшов у "Кадіс". Перехід іспанця обійшовся клубу в 200 тисяч євро.


12:27. "Ліон" хотів повернути нападника "Арсеналу" Александра Ляказетта цієї зими. Однак домовитися про трансфер клуби не зуміли.


12:21. "Вест Хем" та "Ньюкасл" намагалися підписати форварда "Аталанти" Дувана Сапату в останній день трансферного вікна. І ті, й інші переманити колумбійця не змогли.


9:59. "Бордо" орендував до кінця поточного сезону захисника "Мальме" Анела Ахмедходжича. Французи матимуть право викупу боснійського оборонця.


9:46. Нападник "Хоффенхайму" Саркіс Адамян перейшов у "Брюгге". Вірменин виступатиме за бельгійську команду на правах оренди із правом викупу.


8:55. Півзахисник "Олімпіакоса" Рубен Семеду перейшов у "Порту". 27-річний португалець орендований до кінця сезону-2021/22.


8:45. Форвард Іслам Слімані підписав контракт зі "Спортінгом". Контракт з 33-річним алжирцем розрахований до літа 2023 року.


8:30. 39-річний нападник Джермейн Дефо підписав контракт зі "Сандерлендом". Угода розрахована до кінця сезону.


8:23. "Ліверпуль" віддав захисника Неко Вільямса в оренду "Фулхему". Англієць виступатиме за лондонську команду до кінця поточного сезону.


8:12. "Евертон" оголосив про перехід півзахисника "Тоттенхема" Деле Аллі. З урахуванням всіх бонусів лондонці можуть отримати за гравця до 48 мільйонів євро.


Зимове трансферне вікно у багатьох європейських чемпіонатах офіційно зачинилося. Але про багато угод, здійснених в останні хвилини, ми дізнаємося вже тільки вранці. Також зазначимо, що в Україні трансферне вікно буде відчинене до початку березня.


23:56. Захисник "Лілля" Рейнілдо Мандава перебрався до мадридського "Атлетіко", з яким підписав контракт до літа 2025 року. Сума трансферу не повідомляється.


23:55. "Рейнджерс" орендував півзахисника "Ювентуса" Аарона Ремсі до кінця сезону.


23:24. "Ньюкасл" оформив трансфер четвертого зимового новачка - лівого захисника "Астон Вілли" Метта Таргетта, орендованого до кінця сезону.


23:23. "Лаціо" підписав двох нових футболістів - нападаючого Жоване Кабрала з лісабонського "Спортінга" та сербського захисника Димитрія Каменовича з "Чукарічок".


22:57. Лондонський "Арсенал" підписав 23-річного американського захисника Остона Трасті з "Колорадо Репідс". Футболіст приєднається до лондонського клубу влітку.


22:56. Незважаючи на всі чутки, форвард Барселони Усман Дембеле не покине команду взимку. Його трансфер до ПСЖ та деяких англійських клубів зірвався, тому француз залишиться в Іспанії до літа, а потім залишить команду на правах вільного агента.


22:55. П'єр-Емерік Обамеянг перейде до "Барселони" на правах вільного агента. Як повідомляють англійські ЗМІ, каталонцям удалося умовити "Арсенал" відпустити футболіста, а самого габонца піти на зниження зарплати.


21:59. "Парма" оголосила про підписання досвідченого 38-річного нападаючого Горана Пандева, який грав у "Дженоа". Деталі угоди не розкриваються.


21:58. "Барселона" все ж таки змогла домовитися з "Арсеналом" про оренду нападаючого П'єра-Емеріка Обамеянга. Каталонці орендують гобонца на півроку із можливістю продовжити оренду ще на сезон.


21:57. Як повідомляють іспанські ЗМІ, нападник "Барселони" Усман Дембеле може перейти не до "Челсі", а до "Тоттенхема". Імовірність такого трансферу оцінюють як високу.


21:56. "Металіст 1925" розлучився з боснійським захисником Амаром Квакічем, який найближчі півроку проведе на правах оренди в австрійському клубі "Флорідсдорфер".


21:55. "Манчестер Юнайтед" вирішив не розлучатися з півзахисником Джессі Лінгардом, на якого претендували "Вест Хем" та "Ньюкасл". Футболіст залишається в команді до літа, коли спливає його термін контракту.


21:22. Півзахисник "Манчестер Юнайтед" Донні Ван де Бек офіційно став гравцем "Евертона". Голландець приєднався до нового клубу на правах оренди до кінця сезону.


21:21. "Вільярреал" орендував до кінця сезону аргентинського півзахисника "Тоттенхема" Джованні Ло Чельсо.


21:20. "Дженоа" підписав нападаючого АЗ Алкмаар Альберта Гудмонссона. Деталі угоди не розголошуються.


20:17. Нападник "Арсеналу" П'єр-Емерік Обамеянг все ще може опинитися у "Барселоні". Сторони намагаються узгодити угоду до закриття трансферного вікна.


20:16. Півзахисник "Тоттенхема" Делле Аллі близький до переходу до "Евертона" на правах оренди. Також команда, за яку виступає Віталій Міколенко, може орендувати футболіста "Манчестер Юнайтед" Донні Ван де Бека. Переговори щодо цих трансферів перебувають у завершальній стадії.


20:15. "Валенсія" орендувала до кінця сезону нападаючого "Тоттенхема" Бріана Хіля.


19:05. "Аталанта" орендувала у "Парми" півзахисника збірної Румунії Валентина Міхейле до кінця сезону.


19:03. Нападник "Арсеналу" П'єр-Емерік Обамеянг не перейде до "Барселони", оскільки сторонам не вдалося погодити всі умови оренди.


19:02. За інформацією іспанських ЗМІ, нападник "Барселони" Усман Дембеле близький до трансферу в "Челсі". Очікується, що француз підпише контракт до літа 2026 року.


19.00. "Тоттенхем" оголосив про підписання відразу двох півзахисників "Ювентуса". Мова йде про Деяна Кулусевського і Родріго Бентанкура. Шведський півзахисник орендований на 1,5 роки, а ось уругваєць підписав повноцінний контракт із лондонським клубом.


18:02. Форвард збірної України та донецького "Шахтаря" Данило Сікан перейшов на правах оренди до клубу другої Бундесліги "Ганзу".


18:01. "Ліон" оголосив про повернення свого півзахисника Тангі Ндомбеле. Футболіст орендований у "Тоттенхема".


18.00. "Ювентус" підписав півзахисника "Борусії" М та збірної Швейцарії Дениса Закарію. Контракт укладено до літа 2026 року.


16:31. Півзахисник "Ювентуса" Аарон Ремсі продовжить кар'єру в "Рейнджерс". Очікується, що валлієць буде орендований до кінця сезону.


16:30. "Манчестер Сіті" оголосив про підписання нападаючого "Рівер Плейт" Хуліана Альвареса. Талановитий бомбардир приєднається до англійського гранду влітку.


13:52. "Бернлі" підписав форварда "Вольфсбурга" Ваута Вегхорста, уклавши з ним контракт на 3,5 роки.


13:00. Нападник "Шахтаря" Данило Сікан пройшов медогляд в "Ганзі". Перед переходом гравця сторонам залишилося залагодити формальності.


11:34. Як повідомляє Footboom, захисник "Динамо" Артем Шабанов перейде в "Фехервар". При цьому мова йде не про оренду, а про повноцінний трансфер.


11:20. За інформацією журналіста Михайла Співаковського, нападник "Шахтаря" і збірної України Данило Сікан перейде в німецьку "Ганзу".


10:14. "Брентфорд" оголосив про перехід півзахисника Крістіана Еріксена. З данцем укладено контракт до кінця сезону з можливістю продовження ще на рік.


09:00. "Галатасарай" орендує 22-річного голкіпера "Барселони" Іньякі Пенью до кінця сезону.


08:47. "Львів" оголосив про відхід двох легіонерів. Бразильський форвард Альваро орендований грузинською "Ділою". Ганський нападник Ернест

виступатиме за "Нарджан" з Саудівської Аравії. Також на тимчасовій основi.


08:32. За інформацією ЗМІ, "Бенфіка" хоче продати Романа Яремчука до закриття зимового трансферного вікна. На українця претендує "Евертон". Лісабонці оцінюють Яремчука в 17 млн євро.


***


Завтра, 1 лютого, у багатьох європейських чемпіонатах офіційно закривається зимове трансферне вікно.

Зокрема, клуби з Англії, Іспанії, Італії, Франції, Німеччини, Туреччини, Бельгії, Греції, Голландії, Шотландії і ще ряду країн будуть змушені відкласти всі свої незавершені угоди до літа.


"Динамо" вже віддало в оренду двох нападників. Владислав Супряга відправився в "Сампдорію", а Ерік Рамірес в хіхонський" Спортінг". Також очікується, що покине український клуб і захисник Артем Шабанов.

Трансферне вікно в чемпіонаті України буде відкрито з 31 січня до 2 березня. За всіма головними новинами останніх двох днів роботи трансферного вікна в провідних європейських чемпіонатах ви зможете стежити в традиційному онлайні на нашому сайті.

Админы! Сайтом пользоваться сейчас - мучение из-за постоянно всплывающих в самых неподходящих местах баннеров. Это выглядит почти как трансляция какой-нибудь пиратки в интернете. Понятно, что на этом зарабатываются деньги, но почему нельзя сделать нормальный user experience? Это просто скрежет зубов какой-то
Сховати
Kostik, установите Adblock и забудьте о проблеме)))
Сховати
Abe Lon, На андройде криво ...
Сховати
Rastafari, днс смените dns.adguard.com
Abe Lon, на телефоне робит только с vpn ...
Kostik, приложение аdguard. Можно один аккаунт и для телефона и для компьютера,оно бесплатное и есть vpn, также есть и расширенная платная версия. Представляю какие у Вас мучения, мало того что постоянные косяки редакторов и ошибки,там ещё и реклама,Банера И так далее.))) Болеть за ДК это терпеть)))
Тоже согласен с Матвеев . В свете последних событий ИМС просто баблишко выводит ...(
я так розумію дублером сидора стане бражко .андрієвскій на вихід .і це дуже добре. от позиція буї .на мою думку проблемна . хотілося би більш креативного іграка технічнішого . буя у всіх матчах лч по суті нічого не зробив . і в напад потрібно . от чому не купити і будуть мати пів року для адаптації зігратися і тд . а купити в крайньому випадку літом в послід день і казати що треба адаптація а потом в аренду)
Короче все как всегда!Сурок все зажал и будет рассказывать что Луч очень доволен молодежью и так далее!
Сховати
Матвеев, трансферне вікно тільки відкривається в нас, і можливі трансфери можуть бути попереду, а ниєш ти вже, цікаво чому)
Сховати
Тарас,ноешь ты и посмотрим как ты заноешь после закрытия трансферного окна когда в итоге мы увидим снова шкуриных, рамиресов и т.д.
Сховати
Матвеев, то іди запропонуй Суркісу не Раміресів, Шкуриних і тд + за не великі гроші, які зходу адаптуються і покажуть рівень, як на мене то академія запрацювала (більш - менш) я не здивуюся якщо ми в це вікно нікого не підпишем, і це може бути правильним рішенням, тих би позбутися, а то ніхто не купляє тільки по орендах пороздавали
Сховати
Тарас, и в следующем году опустемся ниже Металлиста!Никто не говорит покупать пачками как Металлист!Но у нас кроме основного состава даже усилить не кем!!Нападающего нет!Зато Суркис желает замахнуться на что то в Европе!Замахнулся уже в этом году, 1 очко и 1 гол!
Сховати
Матвеев, якщо нікого не підпишем то в нападі буде з'являтися час від часу Вербич, а про ЛЧ взагалі смішно, якщо ми будем попадати кожного року в такі групи то нам посилення на 60-70млн потрібно, Бенфіка дозволяє собі купляти Яремчука за 17 + платити міліонні зарплати віковим гравцям як наприклад Отаменді, тому очікувати чогось в Європі (тим більше в ЛЧ) це якось і смішно і наївно
Сховати
Тарас, по поводу Европы это не мои слова а слова Суркиса после выигранного чемпионства и кубка!
Матвеев, пачки металлиста стоят как один Витинье + Рамирес)
Сховати
Ну посмотрим как через год будут играть эти пачки а как рамирес!!!
Суповой набор, менше)
Матвеев, прав на 100%.
Тарас, предлагать Суркису должны люди, которые у него получают нехилую зарплату! Это их работа- искать, анализировать, предлагать людей согласно денежным возможностям владельца и требованиям гт.