31 січня 2022 08:09
7

"Бенфіка" виставила Романа Яремчука на продаж, він продовжить кар'єру в Англії

Форвард "Бенфіки" Роман Яремчук йде з португальського клубу. Про це повідомляє видання Correio de Manha. За відомостями джерела, "Орли" вирішили продати українця в понеділок, в останній день трансферного вікна в багатьох країнах. Яремчук виставлений на продаж.


"Бенфіка" готова продати Яремчука за 17 мільйонів євро, щоб "окупити інвестиції в гравця". Джерело уточнює, що український форвард не виправдав очікувань, так як забиває занадто мало голiв Якщо вийде продати Яремчука, то "Бенфіка" зможе зберегти до кінця сезону Дарвіна Нуньєса.


Роман Яремчук в "Евертоні"


Джерело уточнює, що, ймовірно, новим клубом Яремчука буде "Евертон", за який виступає інший українець - Віталій Миколенко. "Іриски" терміново шукають посилення в лінію атаки, а Яремчук є одним з можливих варіант. Англійці звернулися до "Бенфіки" із запитом, а gортугальський клуб повідомив, що готовий відпустити Яремчука за 17 млн євро.


Роман Яремчук: статистика виступів за "Бенфіку"


Роман Яремчук перейшов у "Бенфіку" влітку 2021 року за 17 мільйонів євро. У "Гента" також залишилися 25% прав на гравця. За португальський клуб український форвард зіграв 29 матчів у всіх турнірах. Він забив 6 голів і віддав 5 гольових передач.


Після переходу португальські ЗМІ повідомляли про те, що Яремчука хотіли бачити в команді Жорже Жезуш (вже екс-тренер "Бенфіки") і Руй Кошта (президент клубу). Нещодавно президент "орлів" заявив, що клубу доведеться продавати гравців, щоб поліпшити фінансову ситуацію. "Бенфіка" раніше намагалася продати Сеферовича, але швейцарський форвард відмовився йти до кінця сезону.

"ириски"? сомневаюсь, что он Калверт-Льюина выдавит...
Коли я писав, що це не форвард для нашої збірної, якому давати стільки довіри , чомусь минусовали :)
Сховати
Валерий ua, лучше форварда для сборной - увы на сегодня не имеем
Теж подумалося тоді, не радів би ти так, Ромчик
После того самого матча для меня он второй Юран...
Сховати
Juergen Muller, ну до "иудушки" Юрана Роме далековато, хотя конечно фестиваль, устроенный им после гола в ворота своего бывшего клуба, выглядел некрасиво.
"...так як забиває занадто мало голова"
Я розумію, що перехід на контент української в ситуації, коли редактори нею не володіють, має свої труднощі. Але навіть за таких умов якщо просто перечитувати (повільно) електронний переклад, то можна позбавитись левову частку таких помилок, як вище. Очевидно ж, що правильно: "Забиває занадто мало голів"
Не критикую, просто дружня порада