26 січня 2022 12:24
6

Ігор СУРКІС: "Яна мені каже: "Живи до 120 років, але якщо до того моменту клуб не продаси, то навіть не здумай його мені залишити"

Президент "Динамо" Ігор Суркіс в інтерв'ю шоу "Бомбардир" розповів, чи готова його дочка Яна приєднатися до роботи в клубі.


- Чи можете ви уявити, що Яна включиться в роботу і допоможе в управлінні клубом?

- Вона мені весь час каже: "Тату, ти витрачаєш стільки нервів і здоров'я, що навіть не здумай...". Я відповідаю: "Що не здумай?". А вона: "Ти живи до 120 років, але якщо до того моменту клуб не продаси, то навіть не здумай його мені залишити".


Діти інші, зрозумійте це. Це моє життя, я люблю футбол і буду робити все, що в моїх силах і можливостях, щоб "Динамо" ставало сильнішим і сильніше. А якщо комусь здається, що я міг би щось робити краще, то чекаю в гості цю людину. Але з грошима.


Як кажуть: без грошей команду не побудуєш, а з грошима важко.

Вот то о чём я давно говорил. Требующие ухода Суркиса, через 15-20 лет будете со смартфона подрубать стримчанский на матче аматорской лиги и будем все дружно смотреть на ютьюбчике. Не надо мне про шейхов, китайцев и прочих рассказывать. Запоёте потом по-другому. Вы ж никогда не думаете о последствиях.
Сховати
TheDude, а ты что оракул?
Я думаю что хуже не будет чем при суркисах!!! Или они боги? одни такие на свете что любят Динамо? И чем быстрее сменится руководство тем быстрее востановится клуб. Клуб в плачевном состоянии! А на горизонте нет Шевченка, Реброва или Лобановского - царство ему небесное.
Сховати
FcDK, Руководство сменится на кого? Ну?
FcDK, скільки ж вас таких іржавих дурнів тут сидить? Йди лохметова в ср..ку цілуй!
TheDude, если не суркис, то кто?
Сховати
Hargalaten, Дык я и пытаюсь выяснить. Потому что я не знаю. Видимо, у умных и дальновидных людей есть план, но они молчат как рыбы)