26 січня 2022 08:33
3

Спека в Португалії: тренер "Бенфіки" не дав шансу українцю Роману Яремчуку увійти в клубну історію

У півфіналі Кубка португальської ліги Бенфіка нападника збірної України Романа Яремчука лише в серії пенальті обіграла Боавшиту - 3:2. Основний час зустрічі завершився нічийним результатом - 1:1, пише zbirna.com.


Українець провів на полі 88 хвилин, був активний і мав два шанси відзначитися забитим м'ячем. На самому початку першого тайму з його ударом впорався голкіпер Боавшіти, а вже ближче до фіналу другого тайму м'яч після його удару головою з забійної позиції пішов вище воріт.


Хто знає, можливо, прибравши нашого хлопця всього за кілька хвилин до початку серії пенальті, тренер Орлов відняв в українця шанс увійти в клубну історію…


Додамо, що Яремчук став співавтором і єдиного голу своєї команди з гри. Саме він скинув м'яч головою в боротьбу, в якій наварили два захисники картатих, дозволивши забити Евертону.


У фіналі, наміченому на 29 січня (21.00 за Києвом), Бенфіка зіграє проти переможця пари Спортінг — Санта Клара (зустріч відбудеться сьогодні).

,,Тренер Орлов"- з великої літери.Можна подумати, що так прізвище наставника Бенфіки.)))). Насправді треба писати ,,тренер орлів".Знову механічний переклад з російської дав тріщину.....
Так и не понял при чём здесь Эвертон
Сховати
carlos, фамилия игрока Бенфики