17 січня 2022 11:59
10

Денис Попов про конфлікт Селезньова і Сеньківа: "Якби Селя був розумнішим, то знайшов би його, приїхав і дав трохи прикурити, щоб цього ніхто не чув і не бачив"

Захисник "Динамо" Денис Попов прокоментував інциденти за участю нападника "Миная" Євгена Селезньова, коли спочатку на камеру потрапила його перепалка з одноклубником, а потім в Мережу потрапила його телефонна розмова з журналістом Андрієм Сеньківим.


- Як z зрозумів, це була якась провокація. Бачив, як людина йде і нишком знімає землю і записується звук. Це неправильно. По-щурячому.


Чого хотів домогтися журналіст? Він зробив кому-то краще? Зараз там якісь розгляди. Якби Селя був розумніший, то знайшов би його, приїхав і дав трохи прикурити, щоб цього ніхто не чув і не бачив. Той дзвінок був зайвим.

Дениска , ну ты и дурак ! Неужели в других странах есть такие отбитые , безмозглые футболеры как у нас в стране ?
Сховати
Полесье, футболісти може і там не розумніші, просто власникі клубів там думають про свій імідж і імідж футболістів, тому банально багато чого забороняють коментувати футболістам.
Були у матері троє синів. Двоє розумних, а третій - футболіст
Ну и дурное же оно...
Когда кто-то проявляет свою поганую сущность виновата, похоже, провокация, а не сущность, так, Денис? Главное, чтобы никто не слышал и не видел? А если по-тихому Селя или такой же получили бы в нос, кто был бы умный?
Корпоративная солидарность. К слову, коллеги журналиста так за него и не вписались и не осудили Кормильца. Все эти бебехи и цыганыки просто отмолчались
Да, уж... один ,,умнее» другого)))))
Был бы Денис поумнее, то не говорил бы такую чушь и не раздувал сейчас эту историю.
Сховати
Иван, не хочу давать оценок, но вспомнились слова из Библии, когда прочитал сказанное Поповым:
"И глупец, когда молчит, может показаться мудрым, и затворяющий уста свои - благоразумным" (Притчи 17:28)
З такими порадами, походу, Попов в розвитку не далеко від Селезньова втік. Що не відмінія те, що Сеньків хайпожор і низькосортний журналіст.