9 січня 2022 08:17
3

У Ліверпулі красномовно оцінили дебют Миколенка в "Евертоні": оцінка та коментар

У матчі 1/32 фіналу Кубка Англії Евертон захисника збірної України Віталія Миколенка лише у додатковий час на чужому полі зломив опір Халл Сіті із Чемпіоншипа - 3:2, пише zbirna.com.

Українець у своєму дебютному матчі за Тоффіз відіграв всі 120 хвилин, отримав робочу для крайнього захисника жовту картку та цілком стерпну пресу.

Наприклад, популярна Liverpool Echo виставила футболісту збірної України за його дії нормальну шістку. "Поступово увійшов у матч. Зробив дуже важливе винесення з лінії воріт за рахунку 2:1 у першому таймі. Досить солідний дебют для новачка", - написав у коментарі до балу Миколенка автор Le Адам Джонс.

Ну я смотрел, скажем так - даже не выпадал особо, в отборе конечно норм, в атаку - еще пока не совсем понимает куда и когда бежать, позиция скорее что-то вроде левого полузащитника, несколько выше чем в ДК, потому немного терялся тактически, но вцелом после длительного отпуска сразу 120 минут отбегать .... думаю толк будет.
Сховати
Spasibo Dedu za Pobedu, зробив один просто суперовий крос, але нападник не зміг з ним впоратися. Результатотом подачі був 100% пенальті, суддя не поставив. Нормальний дебют, а якщо враховувати, що одразу після відпустки і 120 хвилин, то практично ідеально. Бенітес саме і шукає таких коней які можуть в одному темпі вибігати весь матч.
Дебют як дебют , в січні я би здивувався як би він феєрію показав , добре що сильно не налажав намагаючись себе показати , проте перший гол Хала то цілком його заслуга і штрафний і не дотягнувся до м'яча при подачі ... Погоджуюсь що Вталька входив в гру поступово в кінці другого тайму взагалі виглядав монстром в протистояннях з суперником , в додатковий час сильно втомився ....