4 січня 2022 11:51
6

Вантух і хтось ще. У "Дніпрі-1" розповіли про можливе посилення з "Динамо"

Почесний президент "Дніпра-1" Юрій Береза в інтерв'ю YouTube-каналу "Дніпрянин" підтвердив інформацію про можливий перехід до клубу захисника "Динамо" Романа Вантуха, який першу половину сезону провів на правах оренди в одеському "Чорноморці".


- Найбільше, що так, перейде. Але ще є певні питання з "Динамо". Ми хочемо визначеності щодо деяких футболістів і готові до цього, але не готові наші візаві. Коли буде відповідь від них, повірте, ви будете здивовані, - сказав Береза.

На збори потрібно брати Дубінчака та Вантуха, а там вирішувати кого залишати. Вантух здавався на голову сильнішим всіх в Чорноморці і це після довгої паузи в грі. ІМХО
неужели торги за Довбика..
Почетный президент... зачетный президент... исполнительный президент... очень почетный президент... зачетно-почетный президент... непочетно-богачетный резидент... сильночетный слугазнатный владезент... зато, небось, траву косить некому...
Надо заканчивать с бесплатными арендами . Пусть платят футболисту зарплату и башляют за его пользование . Как Труа платит миллион за аренду Родригеса. А то как послушаешь Берёзу так и то не так, и это, и не разрешают играть против своего клуба.
Сховати
carlos, не обращайте внимания на эту говорящую голову, он ничего не решает, все вопросы решают Суркисы напрямую с главным БЕНЕфициаром)
"Ми хочемо визначеності щодо деяких ФУТБОЛІСТОК"???