30 грудня 2022 13:01
5

Офіційно: Роман Григорчук підписав трирічний контракт з "Чорноморцем"

Футбольний клуб «Чорноморець» радий заявити про підписання договору з новим генеральним партнером — групою компаній VERTEX UNITED. Також клуб повідомляє довгоочікувану новину — на позицію головного тренера команди повертається Роман Григорчук, з яким пов’язані найгучніші здобутки «Чорноморця» у сучасній історії. Контракт із Романом Йосиповичем підписано на три роки.


«Я дуже радий поверненню в дорогий для мене „Чорноморець“, до прекрасної Одеси та до улюблених, неймовірних уболівальників. У нас попереду багато роботи на зборах, але я вже з нетерпінням чекаю на поновлення сезону та першого матчу на домашньому стадіоні. А поки що хочу привітати всю велику родину „Чорноморця“ з наступаючим новим роком, побажати міцного здоров’я та благополуччя. Разом з новим тренерським штабом робитимемо все, щоб наступного року вболівальники команди мали більше позитивних емоцій», — заявив одразу після призначення Роман Григорчук.


Про подальші плани команди на зимове міжсезоння буде повідомлено незабаром.

Григорчук хороший тренер. Пока что из новых пригласили старпёров играть. Посмотрим, кто останется из игроков. Очень симпатично играл Черноморец, рос в чемпионате.
Я не разделяю оптимизм. Тревожно за команду. Если пойдут на кардинальные изменения ,жди проблем
Круто. Наступний сезон з Металістом і Чорономорцем буде дуже цікавим.
Сховати
HIM, и что там будет интересного больше, чем сейчас? Судейские разборки? Черноморцу нужен вменяемый собственник для начала. И некоторая стабильность, которой вообще нет ни у кого. А Металлист займет место сдыхающей Зари.
HIM, не факт, что Черноморцу удастся удержаться в Премьер-лиге