20 грудня 2021 16:15
7

Джерело: у "Динамо" є предметний інтерес до Довбика, і певні переговори між клубами йдуть

Журналіст Ігор Циганик в ефірі "Циганик LIVE" на Footballhub розповів про інтерес "Динамо" і "Шахтаря" до форварда збірної України та "Дніпра-1" Артема Довбика.


- Інтерес з боку наших грандів до Довбика є. Можу вам сказати, що "Динамо" дуже зацікавлене в тому, щоб Артем перейшов до клубу. Його хоче бачити Мірча Луческу.


Але на сьогоднішній момент ціна Довбика на думку керівництва "Дніпра-1" - 12-15 млн євро.


Що ж стосується "Шахтаря", то у нього був інтерес до Довбика ще до придбання Траоре. Тоді представники клубу виходили на "Дніпро-1" і наводили довідки, але далі розмов справа не дійшла.


У "Динамо" до Довбика інтерес предметний. Наскільки я розумію, процес переговорів в якомусь певному форматі на даний момент існувавши. Але на Артема багато претендентів і за межі. Його дивляться скаути.


З тієї суми, яку можуть заплатити за Довбика, тільки 50% переведуть на рахунок "Дніпра-1". Решта грошей дістануться данському "Мідтьюлланду", бо такі умови були під час трансферу Довбика в "Дніпро-1".


У Артема ще 2 роки за контрактом з "Дніпром-1", і на сьогоднішній день клуб не поспішає продавати його. В ньому зацікавлений Йовічевіч, який хоче побудувати амбітну команду, яка претендує за найвищі місце. І Довбик у цій команді є ключовою фігурою.


Я не думаю, що взимку він кудись перейде. Думаю, це відбудеться тільки влітку.

Думаю Супряга буде частиною угоди. І хто його знає хто тут виграє, а хто програє ... в майбутньому))
Там конечно решат и без нас , но я бы купил ( денег пока не хватает)
Один дорогой футболист Динамо не поможет. Для Украины в этом году, пока нет Металлиста, который будет №2 команда чемпионата, хватит и той обоймы которая есть.
Сховати
Jew, для начала, хитровые&@нный Владиленович пусть попробует превратить свой Металл в Металлист. Юридически сделать это будет не так-то просто.
так он же говорил - только Европа?
За лямов 8 и кулача можно взять, за 13 его никто не купит
Сховати
4ubays89, датчанам половину Кулача придётся отдать