14 грудня 2021 22:56
2

"Зміна власника закінчена. Нова команда повинна не існувати, а домагатися серйозних результатів". Гецко - про майбутнє "Чорноморця"

Колишній форвард Чорноморця Іван Гецко поділився очікуваннями про прийдешні зміни в одеському клубі.


Гецко впевнений, що з новими власниками Чорноморець очікують позитивні зміни.


"Новий власник - це Борис Кауфман? Ну звичайно. Упевнений, що з його приходом в Чорноморці буде новий тренер і нова команда.


Чи любить Кауфман футбол? Перш за все він повинен любити місто Одесу. А я впевнений, що ці люди люблять Одесу і стоятимуть за неї горою. Якщо зараз йдуть розмови, що команду очолить тренер, якого ми всі знаємо, то амбіції у людей серйозні. Команда буде формуватися не для того, щоб існувати, а щоб домагатися серйозних результатів", — сказав Гецко ексклюзивно для Fanday.


Також Гецко розповів, коли офіційно буде оголошено про зміну власника в Чорноморці:


"Вони вже все закінчили. Думаю, ще тиждень, все розрулять і оголосять".


Какие люди любят Одессу? Ваня, тебе уже что-то пообещали? Люди любят бабки и понты, и горой они могут стоять только за распил местного бюджета на очередной "терминал аэропорта". Разрулят сто процентов! И какое отношение имеет любовь к Одессе к Черноморцу?
Гецко ожидает трудоустроиться, судя по всему. Любил следить в последнее время. как Черноморец рубился. Жаль, что разгонят ребят динамовских.