28 листопада 2021 08:39
2

"Таке враження, що ми сюди приїхали наркотиками торгувати". Тренер "Чорноморця" Мороз про реакцію одеських ультрас

Головний тренер Чорноморця Юрій Мороз відреагував на чергову порцію хейта з боку вболівальників Чорноморця, які незадоволені тим, що в клуб прийшли 16 орендованих у Динамо футболістів і наставник, який тренував розформовану команду біло-синіх U-21:


"Вболівальники правильно висловлюють своє невдоволення, якщо немає результату. Особисто мені важко це все слухати. Таке враження, що ми приїхали наркотиками торгувати або зброєю. Приїхали справу робити, Футбол розвивати, намагаємося.


Вони прийшли побачити перемогу своєї команди, але щось не виходить. Всім нам потрібно запастися терпінням", - сказав Мороз в післяматчевому інтерв'ю ТК Футбол 1/2/3.


Чорноморець залишився на 13-й сходинці в турнірній таблиці, маючи в своєму активі 11 очок. 6 грудня одесити проведуть виїзний матч чемпіонату проти Дніпра-1.

Так может одесские ультрас попросят московский «Спартак» помочь с кадрами. У их де родителей давние с времен Союза Тесные и полюбовные отношения с оккупантами и нелюбовь к Динамо. Видно, что и «деткам» это передалось по наследству.
А что,нет?А зря...Мы в Одессе так и думали.