23 листопада 2021 22:49
4

Мірча ЛУЧЕСКУ: "Гранди європейського футболу мають особливе відношення з боку суддівства"

Головний тренер "Динамо" Мірча Луческу прокоментував на прес-конференції поразку від "Баварії" (1:2).


- У п'ятому турі нарешті забили перший гол. Наскільки це важливо психологічно для команди?


- Цей гол міг прийти і раніше, у двох іграх з "Барселоною", міг прийти з "Бенфікою". Але, на жаль, не вийшло. Була рівна гра у цих іграх, і могли більшого досягти. Напевно, тільки гра у Мюнхені була програна, після того злощасного пенальті, який нас дестабілізував. Сьогодні я просив хлопців вийти та зіграти з такою самовіддачею, щоб могли піти з поля з високо піднятою головою. Так, гол був важливий, але ми до цього прагнули та могли забити у попередніх іграх.


- Сьогодні сніг допоміг "Динамо" чи завадив?


- Я не думаю, що це поле комусь заважало. Ми професіонали, ми повинні грати у будь-яку погоду. Але сьогодні ми зустрілися із суперником, який довгі роки домінує у чемпіонаті Німеччини та на європейській арені, який має у складі дуже хороших гравців. Ви бачили, як забив Левандовськи, як він діє на вістрі атак. Не вважаю, що поле комусь сьогодні заважало.


- Які відмінності Ви побачили у грі своєї команди у порівнянні з матчем у Мюнхені?


- У Мюнхені ми грали добре до того пенальті. І після пенальті у першому таймі ми добре діяли, добре вибігали у контратаки. Помилку, яку допустив через недосвідченість Андрієвський, такі команди не прощають. Так, у другому таймі ми знітилися, дали супернику більше грати. Я відкинув ці голи, взяв все хороше, що було у плані організації гри в обороні, у плані вибігання у контратаки - про це позитивне розповів хлопцям, як потрібно діяти у сьогоднішній грі. Сьогодні було краще у цьому плані. Ми грали добре. На Буяльському був контакт, був пенальті. Якби нам дали цей пенальті, і ми забили - то інша картина була б. У будь-якому випадку, ми діяли сміливіше, набагато впевненіше, ніж у Мюнхені.


Великий плюс у цих іграх - це зростання команди. Гравці стали більш впевнено діяти, більш сміливіше. Це радує. Прогрес видно. Ми з "Бенфікою" грали на рівних, з "Барселоною". Сьогодні 1:2 на користь суперника. І той пенальті, який не призначив суддя. Завжди гранди європейського футболу мають особливе ставлення з боку суддівства, завжди їх захищають. Це я знав, і це сьогодні довела бригада суддів. Ми не заслуговували сьогодні поразки.

Ну это везде так , да Мирча ? В Украине тож ))
Старая бесконечная песня Бравофедерации.
Луческу прав в том, что арбитры симпатизируют грандам. Удивило разное трактование положения вне игры.Второй тайм. Мяч идет на игрока Баварии, который вне игры, но Сирота его опережает, выбивая на угловой Линейный арбитр офсайд не фиксирует. Назначается угловой, хотя соперник был в активной фазе противостояния.
А вскоре на противоположной стороне арбитр фиксирует офсайд у Караваева, хотя тот не принимает участия в борьбе за мяч.
Тут или симпатия к мюнхенскому гранду со стороны судей, или банальная нехватка опыта у молодых турецких арбитров
Но это же ЛЧ!!!!!!
Добавить сюда непоставленный пенальти на Буяльском и.... Судьям оценка - жирная двойка!
Сховати
Henry, мне больше запомнился момент с жк Шапе, во втором тайме защ Баварии абсолютно точно так же врезвет Буе и карточки нет.