16 листопада 2021 23:57
10

Україна не увійшла до числа сіяних: Рейтинг усіх збірних перед жеребкуванням стикових матчів ЧС-2022

Стали відомі всі 12 європейських збірних, які візьмуть участь у стиковому турнірі чемпіонату світу-2022.


В основному відборі в Європі другі місця в своїх групах зайняли: Португалія, Швеція, Італія, Україна, Уельс, Шотландія, Туреччина, Росія, Польща, Північна Македонія.


Разом з ними в плей-офф зіграють дві збірні, які виграли свої групи у Лізі націй і при цьому не потрапили в число переможців або других команд груп відбіркового турніру. Ними стали Австрія і Чехія.


12 збірних розіграють три путівки на ЧС-2022 в Катар в міні-турнірі на виліт з півфіналами і фіналам. Перед жеребкуванням команди розділять на «сіяних» і "несіяних" з урахуванням результатів відбіркового циклу. Шість "сіяних" стартують на своєму полі.


Рейтинг учасників стикових матчів чемпіонату світу-2022

1. Португалія

2. Шотландія

3. Італія

4. Росія

5. Швеція

6. Уельс

7. Туреччина

8. Польща

9. Північна Македонія

10. Україна

11, 12. Австрія, Чехія


В ході жеребкування будуть визначені суперники по півфіналах (з одного матчу), а також три "шляхи" — підгрупи) - тобто потенційні суперники по трьох фіналах (з одного матчу).


За рішенням виконкому УЄФА, підтвердженим ФІФА, збірні Росії і України не можуть опинитися в одній парі.


Жеребкування стикового турніру ЧС-2022 відбудеться 26 листопада. Плей-офф пройде в кінці березня 2022 року. Дати півфіналів — 24 і 25 березня, фіналів - на 28 і 29 березня.


Фінальний турнір чемпіонату світу в Катарі запланований на кінець 2022 року і повинен пройти з 21 листопада по 18 грудня.

конечно, не хочется Италию - там без вариантов...ну, и особо не хочется не португальцев, не шведов...вот и остаются, британцы
І буде ж якась пара, типу Вельс-Македонія, котра вийде на переможця гри турків з шотландцями...
В ході жеребкування будуть визначені суперники по півфіналах (з одного матчу), а також три "шляхи" — підгрупи) - тобто потенційні суперники по трьох фіналах (з одного матчу). - кто это так дико завернул? нельзя было как то понятно сказать???
Италия, - нет. Порту - лучше не надо. Остальные - можно.
Уэльс с Польшей местами поменять надо! Уэльс не сеяный!
ребята, вы не забывайте, что нужно обыграть 2 сборные, а не 1
Сховати
Владислав, Нет смысла говорить о финальной игре, которой может и не быть, пока не сыграли в полуфинале.
Любого давайте. Всех порвем!
Кроме Италии играть можно со всеми.
Уэльс и Шотландия нормальные варианты, Швеция на крайний случай, а вот встречи с Португалией и особенно Италией хотелось бы избежать.