3 листопада 2021 23:57
5

"Який з Гармаша нападник?". Леоненко розкритикував гру форварда "Динамо" в матчі з "Барселоною"

Експерт телеканалів Футбол 1/2/3 Віктор Леоненко ексклюзивно для каналу Великий Футбол розібрав матч Динамо-Барселона в четвертому турі групового етапу Ліги чемпіонів. Нагадаємо, що в цьому поєдинку кияни мінімально поступилися каталонцям з рахунком 0:1.


- Хто-небудь взагалі бачив Гармаша в цій грі? Ну який він нападник? У чемпіонаті України - так, це проходить, тому що там реально забивають практично всі. Тому у Гармаша і виходить. А в єврокубках з моментів треба забивати голи. Моменти ми створюємо. Зрозуміло, що в єврокубкових іграх їх небагато. У цьому матчі, кого не випускай, контроль м'яча все одно був за Барселоною. По суті, для Динамо це був день відбору. Просто Барселона грала в квадрат і теж нічого не створила, — сказав Леоненко.


Фото - сайт ТК "Футбол 1/2/3"

Кроме Леона в мире не было ни одного стоящего нападающего
Які до Гармаша можуть бути претензії? Він робить те. що вміє, і робить це досить якісно (що для мене навіть несподівано певною мірою). Звісно, Гармаш не нападник, але відстуність в команді якісного нападника це не його відповідальність.
Не знаю, какой Гармаш нападающий, но в матче с Барселоной он начал атаку, которая должна была завершаться голом. Может его и не хватает на целый матч, но он активен в борьбе, часто полезен и нацелен на ворота. А офсайды это не его проблема, а всей структуры игры Динамо. Команда не может выйти из-под прессинга, очень мало длинных точных передач, не хватает скорости обработки мяча, не хватает скорости командной игры, лидеры растворяются на поле в важных матчах.
Гармаш действительно никакой в ЛЧ, просто никакой, даже вредный, потому что все время в офсайдах, срывает атаки
А ещё я пытался вспомнить буяльского и кроме его жёлтой карточки больше нечего вспомнить не могу!