1 листопада 2021 17:12
5

Екс-дружина Тимощука: "Толик говорив, що дочок потрібно відправити у школу для розумово відсталих. Я зробила тести в Німеччині - їх IQ вище норми"

Колишня дружина Анатолія Тимощука Надія Нарвоцька розповіла про ситуацію з їхніми двома доньками після розлучення.


"Кержаков у всіх своїх дружин забирав дітей, всіх оголошував наркоманками. За тією ж схемою Толік хотів вчинити зі мною. Він розповідав, що з мене зробить наркоманку, алкоголічку і так далі. Вони пробували за тією російською схемою в Німеччині діяти.


Але Німеччина - це не Росія, тут так не можна. Тут воно так не проходить. У Росії оголосили вас наркоманом - і вас потрібно перевірити. А якщо вас перевірять, то ви обов'язково опинитеся наркоманом – це ж Росія.


Тимощук говорив, що я психічно ненормальна, відправляв соціальні служби до мене, говорив, що діти голодні, нічого їсти і так далі. Він особисто так сидів на суді і говорив це. Розповідав, що я погана мама і тому діти не йдуть в школу в шість років.


Тимощук домігся судової експертизи, подзвонили по телефону і дали вступні дані психіатра судово-медичної експертизи. Після тесту судова експертиза зробила висновок, що наші діти розумово відсталі. І рекомендація - відправити їх в школу для розумово відсталих дітей з синдромом Дауна. Толік про це говорив, що потрібно їх відправити. Це настільки грубо, щоб відправляти своїх дітей до школи для розумово відсталих, тому що судова експертиза написала, що IQ 60-70.


Я зробила паралельні тести для дітей в LMU (Мюнхенський університет імені Людвіга і Максиміліана - прим.), і там результат вийшов об'єктивним - IQ вище норми, діти рівня гімназії. На сьогодні так і є. Ось тепер і задаю собі питання: може, медичному судовому експерту разом з Тимощуком самим чогось в голові не вистачало? Ось як ця машина працює.


Якби я не відбивалася і не боролася за дітей, ось такий тато визначив би дітей в школу для розумово відсталих і зламав би їм долі.


Йому було все одно на дітей. Просто він хотів довести, яка я погана мама.


При цьому в інтерв'ю розповідав які діти у нього розумні і володіють чотирма мовами, і все таке. У нього така була тактика", - сказала Навроцька.

Эта баба противоречит сама себе, больная какая то... только толян мог жить с себеподобной))
Спасибо большое Динамомании за то, что держит в курсе болельщиков Динамо о том, что происходит в жизне бывшей жены игрока донецкого шахтера.
Сховати
*жизни
Leprik, думаешь, никому не нужно знать какие говна есть на свете? А ведь это был игрок нашей сборной и тд и тп.
Сховати
Балтача, когда это овно не могли из сборной бульдозером выпихнуть, тогда было понятно что это за тип...