27 жовтня 2021 18:52
63

"Маріуполь" - "Динамо" 1:2. Кубок України. 1/8 фіналу. Кияни створили собі непотрібні проблеми в кінцівці матчу з аутсайдером Прем'єр-Ліги

"Маріуполь" - "Динамо" 1:2


"Маріуполь": 12. Турбаєвський - 55. Драмбаев, 86. Удод, 91. Петерман, 97. Холод - 6. Чех, 9. Мішньов, 8. Очеретько, 11. Кащук, 7. Топалов - 21. В'юнник
Запасні: 31. Кудрик, 95. Стасюк, 35. Мампассі, 99. Меліченко, 5. Клименко, 33. Шостак, 14. Спiровський, 20. Микитишин, 71. Світюха


"Динамо": 71. Бойко - 24. Тимчик, 25. Забарний, 13. Шабанов, 20. Караваєв - 5. Сидорчук, 10. Шапаренко, 17. Лєднєв, 99. Антюх, 7. Вербич - 73. Шкурін
Запасні:
1. Бущан, 94. Кендзера, 16. Миколенко, 34. Сирота, 8. Шепелєв, 19. Гармаш, 15. Циганков, 22. Витинью, 9. Рамірес


"Маріуполь» - "Динамо" ON-Line


Превь'ю


Сьогодні в Маріуполі чинний володар Кубка України "Динамо" розпочне захист свого титулу з місцевою однойменною командою.


Для киян цей матч стане першим у розіграші Кубка України сезону 2021/22, а от "Маріуполь" вже встиг стартувати в турнірі, обігравши в 1/16 фіналу «Волинь» у серії післяматчевих пенальті (0:0 в основний час, 6:5 по пенальті).


Слід також зазначити, що сьогоднішній матч – перший з двох, які команди проведуть у Маріуполі найближчими днями. У суботу, 30 жовтня, "Динамо" належить знову вийти на поле стадіону ім. В. Бойко, але вже в рамках поєдинку чемпіонату України.


Враховуючи це, не можна виключати ймовірності серйозної ротації від головного тренера киян Мірчі Луческу. Так, навіть не полетіли в Маріуполь на кубковий матч Віталій Буяльський, Карлос де Пена, Олександр Андрієвський і Владислав Супряга, який отримав пошкодження.


Зате готові допомогти киянам Денис Антюх, Ілля Шкурін і Руслан Нещерет, які не часто останнім часом потрапляли в заявку команди. Не виключено, що з перших хвилин зіграють і футболісти, які також не мали стабільної ігрової практики – Артем Шабанов, Олександр Караваєв, Богдан Леднев і Беньямін Вербич.


Якщо говорити про склад "Маріуполя", то його передбачити досить складно, враховуючи постійну ротацію, викликану невдалими виступами команди в цьому сезоні (всього 4 набраних очки і останнє місце в турнірній таблиці Прем'єр-Ліги).


Орієнтовний склад "Динамо":


Бойко - Тимчик, Сирота, Шабанов, Караваєв - Сидорчук, Шапаренко, Леднев, Вітінью, Вербич - Шкурін


Арбітром сьогоднішнього матчу буде Андрій Коваленко. Його асистенти - Олександр Павлінов і Віталій Сухіна, резервний арбітр – Дмитро Панчишин.


Пряму трансляцію матчу, який розпочнеться о 17:00 за київським часом, дивіться на телеканалах "Футбол 2" та "Футбол 3". "Динамоманія" проведе текстовий онлайн поєдинку.

єс!
Ну это уже вообще зашквар. Посмотреть Кубок Украины только на платных канал Ахметова... Жлобство 100 левела
Парни подскажите где в интернете смотреть?
Сховати
М 16, http://livetv.sx/eventinfo/1128422_mariupol_dynamo_kiev/#_
Сховати
Леханыч,
Спасибо
Сховати
М 16, пожалуйста
благодарю
М 16, https://myfootball.top/11306007-mariupol-dinamo-kiev-pryamaya-translyaciya-27-oktyabrya.html
Такий склад був прогнозований. Із твердої основи - лише три гравці (Забарний, Сидорчук, Шапаренко). Решта - у запасі і на підхваті. Все правильно - потрібна економія сил + практика для резервістів, щоб не застоювалися.
У нас появился центр костяк)))) Сидор шапа
Сховати
Юрий, это да, но как надолго их хватит, нужны хорошие замены для них
Вербича забули
Динамо вийшло грати в меншості ?
Так хто показує? Футбол 2 ,чи футбол 3 ?
Сховати
zlat, изначально планировали на Ф-3, но так как этот канал мало у кого есть, возможно они таки решили показать и на Ф-2.
Сховати
Ватель, Футбол 3 навпаки є на кількох платформах, а от Ф-1/2 лише на ОллТВ
Сховати
Megogo VS Olltv, ну не знаю, и у отца и у меня есть ф 1-2 (без олл тв) , а вот ф 3 был только на мобильном операторе, и то закрыли это приложение.
Сховати
Ватель, чим користуєтесь?
Megogo VS Olltv, фу1,2 есть у Воли. Был и фу3, но как месяц убрали. В принципе он бесполезен. Смотрят только первую лигу кому это интересно.
Сховати
Игорь, у меня Воля и все Футболы пропали
Сховати
Ivan Zaitsev, триолан,все футболы есть.
Ivan Zaitsev, у меня есть фу1 и 2. У них есть спортивный пакет за 169 грн. Там есть еще Сетанта (АПЛ + Бундес).