22 жовтня 2021 20:44
12

Даріо СРНА: "Шахтар" - найкращий клуб у Східній Європі"

Директор "Шахтаря" з футболу Даріо Срна розповів про стратегію клубу.


- Який клуб "Шахтар"?


- Найкращий у Східній Європі. Звичайно. Якщо порівняти в останні 15 років "Шахтар" з ЦСКА, "Зенітом", з будь-яким великим клубом. Наша система відрізняється. Купувати молодих футболістів, багатьох з Бразилії, покращувати їх і продавати у великі клуби. Все почалося з Ахметовим.


- Як він змінив клуб?


- Він особлива людина. "Шахтар" - не його бізнес, це його сім'я. Любов його серця. Він міг би купити будь-який клуб в Європі. Але хотів його любов, його місто, його країну.


- Бразильські футболісти - це стратегія?


- Наші цілі - виграти ЛЧ, УПЛ, Кубок, Суперкубок. Ми почали купувати бразильців в 2003–му - Матузалем, Брандао, Тейшейра, Дуглас Коста, Адріано, Фернандіньо, Фред.

Це наша стратегія. Навчити їх, а потім, якщо надійде найвигідніша пропозиція – подумати про продаж, – сказав Срна.

сРУН знову закрутив "папіроску" (по-ходу він її ніколи зі свого смердючого роту не витягував)!!!
Виновата лоботомия. он других слов не может заучить
После Шерифа
Сначала Палкин, затем сирун. Это политика клуба. Заставить нервничать Динамо, авось что-то обломится.
Для чого взагалі публікувати цього Серуна.. людина без поваги до нікого, з хворобливою уявою велечі свого задрипаного клубу, та відвертим лизанням одого місця своєму володарю. Срна ніколи не був людиною, це завжди була погань в плані людських якостей, за його висловлюваня я б на місці Суркіса уже давно в суд подав, так я ця гнида паплючить і висміює Динамо ніхто інший собі не дозволяє (хіба його дружок Палкін), людина просто змиритися не може що Динамо це народний клуб, а Шахтар це клуб гопоти яка не розумію що з них за рахунок комуналки та інших податків здирають гроші за що потім фінансують "великий шлюхтьор".. просто лишній раз рознервувався через придурка..
Ну конечно вы лучшие во главе с Ахметкой,особенно когда он бил битой ваши машины после влёта Аустрии 1:5.А типа ВАША приславутая стратегия покупать и развивать гастробайтеров,была придумана Дедом.Только,вот что вы развили и внесли непосредственно в украинский футбол?Украденные деньги украинцев раздаёте гастробайтерам,это всё,что вы развили-п..даболы!!!
Фред 2017 год - конец, 2021 год прошу в студию продажу?
Задолбал этот пафос.
Обычный середняк выскочка не более, клуб который херит всех украинских игроков
Дашка не балуйся порошком - вызывает привыкание !!!
над сырной пролетала туча из канабиса? молоть такое
Шутник еще тот..)