21 жовтня 2021 05:10
12

Іспанські ЗМІ: "Рівень "Динамо" не підходить для елітного європейського турніру, але і "Барса" виглядала не набагато краще"

Пропонуємо Вашій увазі огляд іспанських ЗМІ матчу Ліги чемпіонів між "Барселоною" і " Динамо".


Marca


"Перемога "Барселони", яка зберігає шанси на вихід у плей-офф Ліги чемпіонів, стала чи не єдиним позитивним моментом у грі проти "Динамо". Результат викликає такі ж тривожні відчуття, що і після поразок від "Баварії" і "Бенфіки".


У вболівальників на "Камп Ноу" вже вичерпалося терпіння по відношенню до люка де Йонгу. Голланlець промахнувся, коли бив головою після навісу зі штрафного, хоча хоча гра на другому поверсі його краща якість. Після цього в його бік почався свист з трибун. Людям важко зрозуміти, що раніше в нападі грали Суарес, Вілья, Ібрагімович і Ето'о, а тепер грає де Йонг.


Піке довелося зробити те, що не вийшло у голландця. Перемога каталонців більше була пов'язана з низьким рівнем "Динамо", ніж з хорошою грою "Барселони". Було непросто спостерігати за футболом у виконанні і тих, і інших.


Рівень "Динамо" не підходить для елітного європейського турніру. Але і "Барса" виглядала не набагато краще. Навряд чи хтось взагалі запам'ятає цей матч. У будь-якому випадку, ці три очки повинні надати команді Кумана впевненості в своїх силах. Перед Ель-Класіко це не буде зайвим".

Mundo Deportivo

"У грі з "Динамо" найважливішим було взяти три очки. Для "Барселони" це був необхідний мінімум, і вона його домоглася. Правда, каталонці були зобов'язані забивати більше, щоб припинити муки "Динамо", яке за весь матч не завдало жодного удару в створ.


Каталонці домінували на полі з самого початку матчу і в цілому діяли досить консервативно. Куман зробив ставку на гру через фланги з подачами в штрафну. Після перерви каталонці перебудувалися і стали більше володіти м'ячем, пропонуючи киянам комбінаційний футбол.

Фаті міг знімати всі питання про переможця зустрічі майже відразу після перерви, але пробачив киян і тим самим ледь не довів Кумана до нервового зриву. У підсумку "Динамо"отримало шанс зачепитися за одне очко на фінальному відрізку зустрічі, проте так і не змогло нічого зробити".


Football Espana


"Цього вечора "Барселона" вийшла на "Камп Ноу" з гаслом "Виграй або помри". Каталонці здобули нехай і не найбільш вражаючу, але зате життєво важливу перемогу з рахунком 1:0.


"Барса" займала останнє місце в групі. Команда не тільки ще не перемагала, але і не забивала. Каталонці відставали від "Динамо" на одне очко, на чотири від "Бенфіки" і на шість від "Баварії".

У чемпіонаті теж все не дуже солодко. Команда Кумана йде на сьомому місці позаду "Райо Вальєкано", "Осасуни", "Атлетіко", "Севільї", "Реала" і "Реала Сосьєдад".

По суті, щоб зачепитися за шанс вийти з групи Ліги чемпіонів, "Барселоні" потрібно було обігравати "Динамо". Якість гри каталонців залишала бажати кращого. Особливо в матчі такої титанічної важливості. Проте гол Піке все вирішив".

"Уровень "Динамо" не подходит для элитного европейского турнира. Но и "Барса" выглядела не намного лучше. "

Вот результат работы Луча и сурков.
Сховати
bezlim, да-да ..И так уже 25 лет )
Реально было видно что вышли об_ные от страха. Нехватает игроков типа Хача, Попова, Лужного, епрст
А шо там делать нам с такой игрой в Элите?
все правильно, слышал, Суркис? не место тебе в элите. и 40 лямов тебе не надо.
Сховати
Дмитрий, а в казино что проигрывать?
Игроки Динамо всё могут и умеют, просто бывает в теле льва-сердце мышонка и наоборот, в тепле мышонка-сердце льва. Нашим игрокам нужно верить в себя, в партнёров и в тренера...
Сховати
AND, да, согласен с Вами, они всё могут и умеют, но есть одно маленькое "но". Всё что они могут и умеют они делают на порядок медленнее игроков команд из ведущих европейских чемпионатов. Вот в ЧУ, таки да, времени и пространства для принятия решения у нас вагон и маленькая тележка. Но самым главным разочарованием для меня является то, что мы по всем статьям уступаем соперникам в Европе в функциональной и физической форме. Кто унас будет выигрывать единоборства? Витя, которого малейшее дуновение ветра заставляет менять траекторию движения? Или наш распиаренный "скакун", который вчера вчистую проиграл забег, на секундочку ТРИДЦАТИЧЕТЫРЁХЛЕТНЕМУ, Пике?
Сховати
Полностью согласен!
Просто стыд и совесть у этих ребят уже давно рудимент ..
Хотя на месте Суркисов пошёл бы нажрался ….
От новина…