20 жовтня 2021 21:35
205

"Барселона" - "Динамо" 1:0. Кияни як і раніше не можуть забити і опускаються на останнє місце в групі

"Барселона" - "Динамо" 1:0


"Барселона": 1. тер Штеген - 22. Мингеса, 3. Піке, 15. Ленгле, 18. Альба - 5. Бускетс, 17. Ф. де Йонг, 30. Гаві, 9. Депай, 17. Л. Де Йонг, 2. Дест
Запасні: 13. Нету, 26. Пенья, 6. Пуч, 10. Фаті, 11. Демір, 14. Коутінью, 19. Агуеро, 20. Серхі Роберто, 23. Умтіті, 28. Гонсалес, 31. Бальде


"Динамо": 1. Бущан - 94. Кендзера, 25. Забарний, 34. Сирота, 16. Миколенко - 5. Сидорчук, 10. Шапаренко, 29. Буяльський, 15. Циганков, 14. де Пена - 89. Супряга
Запасні: 71. Бойко, 7. Вербич, 8. Шепелєв, 9. Рамірес, 13. Шабанов, 17. Лєднєв, 18. Андрієвський, 19. Гармаш, 20. Караваєв, 22. Витинью, 24. Тимчик, 73. Шкурін


"Барселона" - "Динамо" ON-LINE


Прев'ю


У 3-му турі групового етапу Ліги чемпіонів сезону-2021/22 "Динамо" в середу, 20 жовтня, проведе зустріч з "Барселоною" на "Камп Ноу".


Кияни стартували у своїй групі з нульової нічиї з "Бенфікою", після чого розгромно поступилися "Баварії" (0:5). Що стосується каталонців, то вони в нинішній Лізі чемпіонів не те, що не можуть набрати очки, а навіть і забити - дві поразки по 0:3 від "Баварії" і "Бенфіки".


Не дуже добре йдуть справи у "Барселони" і в чемпіонаті Іспанії. Після дев'яти турів підопічні Рональда Кумана посідають сьоме місце, набравши 15 очок, але маючи ще один поєдинок у запасі. Щоправда, програли "синьо-гранатові" лише раз - мадридському "Атлетико".


"Динамо" у своїй історії зустрічалося з "Барселоною" в єврокубках 10 разів. У трьох випадках перемогу святкували кияни, в семи - суперники. У тому числі і двічі в попередньому розіграші Ліги чемпіонів (1:2 і 0:4).


Що стосується кадрових проблем "Динамо", то в лазареті продовжують перебувати Бесєдін і Попов. Також відсутні в делегації Кулач і Бурда. А ось Рамірес полетів з командою в Каталонію. Як і Буяльський, у якого останнім часом були проблеми зі здоров'ям. Серед інших можна зазначити, що Луческу взяв Антюха і Вітінью.


У "Барселони" точно через травми не зіграють Араухо, Брейтвейт, Дембеле і Педрі. Також не зможе вийти на поле Ерік Гарсія - дискваліфікація.

Орієнтовний склад "Динамо":


Бущан - Тимчик, Забарний, Сирота, Миколенко - Сидорчук, Шапаренко, Буяльський, Циганков, де Пена - Гармаш


Обслуговувати зустріч буде суддівська бригада з Франції на чолі з Клеманом Тюрпеном.


Транслювати матч буде канал Megogo. "Динамоманія" о 19:45 розпочне текстову онлайн-трансляцію.

наши пока никакие
Буяльскому надо было самому решать.
Супряга - это такой себе валенок, чем то поход на тунца Селезнева, хотя Селезнев намного настырнее.
Супряга ....казалось, перехватили...но мяч шо от стены отлетел
Пару дней назад небезызвестный Ральф Рангник презентовал стратегию развития Локомотива: спортивный, финансовый аспект. И после этого смотришь на наше шапито... Это точно клуб на голову сильней и именитей Локомотива, который ставит самые серьезные спортивные и финансовые цели в своем развитии? В матчах с Барселоной фактически решается судьба евросезона, клуб может очень серьезно рухнуть в рейтинге, если не выйдет в евровесну, и потерять из-за этого очень много денег при их распределении УЕФА в следующих сезонах.
У нас же отношение к этому как в собесе или бродячем шапито: всех хорошо кормят, зачем напрягаться, давайте дадим очередной шанс молодому дублеру, который до этого провалил 99 попыток.
Надеюсь Супрягу Дед не сменит до конца тайма, а там, чем черт не шутит, повторит подвиг Кравца:-)
Луческу стал предсказуемый. По Супряге это всё очень читалось. Наверное сегодня забьёт.
Сховати
Jew, в прошлом году так же говорили каждый матч:)
Jew, Львову не забил, значит Барселоне забьёт. Логично.
Смотрю там как Лестер матч со Спартаком перевернул , нашим бы форвардам такой реализации как у Дака. Покер оформил ,моменты очень уверенно реализовал.
До речі Циганика треба не підпускати до команди на гарматний постріл , дід так грав так грав , а воно взяло і злило інфу ще вчора :)
Сховати
lazik, всі знають яке тпіпло той Циганик, ніхто вже увагу не звертає на його слова, навіть коли іноді він каже не маячню.
Ну як я і казав - дешева вистава після Львова ...