19 жовтня 2021 11:02
4

Олексій АНДРОНОВ: "Барселона" чи не єдина команда, з якою "Динамо" реально може поборотися за щось у Лізі чемпіонів"

Популярний коментатор телеканалу Viasat Олексій Андронов, що спеціалізується на чемпіонатах Росії, Німеччини, Іспанії та Англії, зробив прогноз на матч "Барселона" — "Динамо" Київ у 3-му турі групового раунду Ліги чемпіонів сезону-2021/22.


"Барселона" приймає київське "Динамо" в Лізі чемпіонів. Як не дивно, але "Барселона" чи не єдина команда, з якою «Динамо» реально може поборотися за щось в цьому турнірі. Тому що у "Барселони " реальні проблеми з грою. Вона діє дуже нерівно.

Думаю, що динамівці постараються дати бій. Мірча Луческу каже, що через Європейські ігри його команда повинна в тому числі і розвиватися. Можливості на те, щоб забити у "Динамо", як мені здається, є, тому на цей матч я вибираю ставку "обидві заб'ють" за 1,97.


Погодьтеся, важко уявити, щоб "Барселона" вдома не забила, а ось в гол київського "Динамо" я чомусь вірю. Впевненість у прогнозі-7 з 10 балів.

Льоха, не фантазуй так.
Ти дивився їх останній матч?
Нічого нам не світить в Каталонії!
Сховати
А.В., Уверен, вы про ДК.
Последняя игра со Львовом хоть и выиграна, но настолько убого смотрелась, что жесть...
Если ничейку выцарапают в глухой защите - это предел.

Витиньо не впечатляет... Это не то что надо. Жерсон на данный момент сильнее в 2 раза. Может в перспективе и... Но вряд ли.
Нинішньому Динамо навіть така Барса (моя думка) буде не по зубам( Можна згадати минулий рік, коли каталонці теж ніяк не могли знайти свою гру і виграли у нас двічі. З Андроновим можна погодитися, що Динамо може забити але чи заробить очки - шансів,як на мене, небагато...
якщо нічию витягнемо, це буде супер просто