18 жовтня 2021 22:19
1

Рональд Куман готує джокера на матч з "Динамо"

У вчорашньому матчі 9-го туру чемпіонату Іспанії Барселона на своєму полі здобула вольову перемогу над Валенсією з рахунком 3:1, пише zbirna.com.


Перемогу каталонському клубу принесли голи Ансу Фаті, Мемфіса Депая і Філіпе Коутінью. Іспанське видання Marca віддала належне виступу фаті, який повернувся в стрій після майже річної перерви, пов'язаної з травмою коліна.

"Його рекорди можна порівняти з раннім розвитком іншого кумира Барселони – Ліонеля Мессі. У 18 років і 351 день Ансу Фаті забив 15 м'ячів за каталонців. У 18 років і 351 день Лео відзначився лише вісім разів за "синьо-гранатових", – пише авторитетна газета.

Рональд Куман замінив Фаті на 59-й хвилині матчу з Валенсією і цьому є пояснення, вважає газета. "Куман хоче, щоб 18-річний вінгер був в оптимальній формі до середовища, коли Барселоні чекає зустріч з київським Динамо в Лізі чемпіонів. Поки його підопічні програли в цьому турнірі обидва поєдинки і їм вже втрачати очки не можна. І саме 10-й номер каталонців може зіграти вирішальну роль у матчі", - пише Marca.

Нагадаємо, поєдинок 3-го туру групового раунду Ліги чемпіонів між київським Динамо і Барселоною відбудеться 20 жовтня на Камп Ноу. Початок зустрічі о 19.45.
Нашего джокера Гармаша никто не переплюнет