18 жовтня 2021 21:28
5

"Верес", незважаючи на видалення і пенальті у свої ворота, відстояв перемогу над "Чорноморцем"

У 11-му турі української Прем'єр-ліги "Чорноморець" у рідних стінах поступився "Вересу".


На початку матчу рахунок вдалося відкрити Пасічу. Проте вже через кілька хвилин Кучеров підвів команду, заробивши видалення.

Далі рівненці стали орієнтуватися на контратаки, а пізніше відійшли в глуху оборону. "Моряки" весь другий тайм провели в атаках, але ніяк не вдавалося пробити редути суперника.

Феєрив на стрічці Когут. Голкіпер здійснив цілу низку сейвів. Один з них - відбитий удар Путрі з точки.

"Верес" набрав 15 очок в турнірній таблиці і на безпечну відстань відірвався від "Руху" і "Колоса". "Чорноморець" залишився в зоні вильоту.

УПЛ, 11 тур

"Чорноморець" - "Верес" 0:1

Гол: Е. Пасіч, 18

"Чорноморець": Кучерук, Путря, Вантух, Біловар, Смирний, Кадірі (Дубко, 46), Авагімян (Кузик, 74), Михайленко, Цитаїшвілі, Ісаєнко (Вачіберадзе, 82), Ванат (Бугай, 74).

"Верес": Когут, Мірошник, Немчанінов, Солдат, Гончаренко, Кучеров, Полюлях (Махнєв, 88), Г.Пасіч, Є. Пасіч (Тимофієнко, 82), Панасенко (Петько, 71), Шестаков (Сергійчук, 72; Дахновський, 87).

Попередження: Смирний, Путря, Вачиберадзе-Панасенко, Когут

Видалення: Кучер
Дивися матч.
Мороз дуже слабкий тренер. Ні тактики, ні тренерської думки, просто випустив 11 гравців. А по ходу матча ще й міняв найкращих гравців. В першому таймі Кадірі був один з небагатьох хто намагався протягнути мяч із центра поля і загострити, Мороз його міняє. Потім замінив маубть самого креативного Агамяна.
ровенцы (с) :)))))
Сховати
lazik, мінусують ті хто не чув перли коментатора і просто не в темі. Вивчіть вже кінець кінцем, що правильно казати "рівняни".
Чет Черноморец не как не расчехлится.
Сховати
Ватель, или Мороз