18 жовтня 2021 12:26
7

Журналіст: "Супряга не збирається в "Дніпро-1". А "Дніпро-1" не збирається відпускати Довбика в "Динамо"

Ведучі "ТаТоТаке" Сергій Болотніков та Михайло Співаковський в ефірі нового випуску поділилися думками про те, як складеться подальша кар'єра Владислава Супряги.


"Думаю, що Супрягу можна відправити в "Дніпро-1", а з "Дніпра-1" взяти Довбика. Таким чином, "Динамо" буде дешевше купити Довбика, для "Дніпра-1" не так проблемно буде відпустити Довбика, і "Динамо" ще вб'є другого зайця - не дасть "Шахтарю" забрати Довбика. Думаю, взимку такий варіант цілком ймовірний", - сказав Болотніков.


"Наскільки я знаю, Супряга не збирається в "Дніпро-1". А "Дніпро-1" точно не збирається відпускати Довбика в "Динамо". Особливо на таких умовах. Про що ти говориш? "Дніпро-1" може заробити на Довбику якісь реальні гроші. І "Дніпру-1" по ідеї хтось винен певні гроші за Супрягу. "Дніпро-1" точно не буде такого робити, я в цьому впевнений", - заперечив Співаковський.

Ребята! Успокойтесь!!! Зимой Довбык будет в "Шахтёре". Траоре выбыл надолго, а играть в нападении кому-то надо ( я про Чемпионат Украины). В Лиге Чемпионов в нападении "Шахтёра" будут вилять хвостами обезьяны из Бразилии.
Просто хлопці полялякали....
Здесь хотелось бы самого Влада услышать
Плюс вторая половина прав на Довбыка у датчан.
Сховати
Ватель, датчанами можна повернути Дуелунда за ті 50%. Він їхній вихованець. У нього з ДК ще 1,5 роки контракту. Їм такий варіант непогано зайшов би.
Сховати
Megogo VS Olltv, А зачем это Дуэлунду? Он сидит на шикарной динамовской зарплате и ни за что не согласится на её уменьшение. Датчане ему и половины не предложат, из того что он имеет сейчас.
Новость "ниачём"