15 жовтня 2021 23:44
5

Олександр ПОВОРОЗНЮК: "Будемо розривати контракти з гравцями, які не погодяться на плаваючі зарплати"

Президент "Інгульця" Олександр Поворознюк розповів про новий метод виплати зарплат футболістам.


- Я взагалі не розумію божевільних зарплат футболістів.

- Є точка зору, що в Україні через фінансове становище у футболі зарплата футболіста має знижуватися, а преміальні зростати, щоб вони були мотивовані.

- Ця схема у мене з першого дня працює. А зараз я ввожу нову схему, це будуть плаваючі зарплати. Якщо ти сидиш в запасі і отримуєш свої 50, то дурнем не треба бути – ще виходити на поле і ноги бити. Якщо хтось відбуває номер, ми це побачимо. Є футболісти, які просто отримують свої бабки, сидять на тренувальному процесі, а потім ввечері з дівчатками гуляють і відпочивають. Їм цього вистачає.

- Але це контракт, як можна таке прописати?

- Все дуже просто: вони підписують контракт, що у них плаваючі зарплати.

- Тобто ви перепідпишете контракти з футболістами?

– Звичайно.

- А якщо вони не погодяться?

- Значить будемо розривати контракти. Ті, хто бояться конкуренції і розпускають соплі – не для "Інгульця".

- Це камбек в Радянський Союз. Леоненко розповідав, що вони отримували в Тюмені по 50 рублів зарплату, а 300 міг заробити, якщо він забивав або віддавав.

- У 2014 році, коли я вигравав кубок України серед аматорів, у мене взагалі не було преміальних за перемогу. Я сказав: "Хлопці, бачите тунель? Там в кінці лежить мішок з грошима. Виграєте кубок, тоді заберете його, - сказав Поворознюк.


т.е. - кидалово)) ну это наверно в стиле паровоза)
Видно, что чувак всю жизнь в селе пробыл, где з/п платят от выроботка) в современном футболе так не работает, потому что все хотят обеспечить себя на пенсии, а соответственно нужна финансовая стабильность. Да и везде так - вы же не будете работать с человеком, который говорит "слушай, у тебя з/п 100, но мне показалось, что ты слабо работал, по этому 50". Так нигде не работает и никто на такие условия не пойдет, где фактически какой то дядя жирный будет решать хорошо ты на тренировке бегаешь или нет
К тому же з/п футболистов очень хорошо зашищено футбольным законодательством. Так что его "плавающая" з/п может быть только в эго агрофирмах
Здесь палка с двух концов легионер на такие условия не пойдёт и не только легионер...
Никто из вменяемых игрков на такое никогда не согласится,а те то согласятся будут уровнем ещениже тех что имеются сейчас в команде... на что эта команда может претендовать?
Красава! Давно пора.