14 жовтня 2021 23:32
5

Вболівальники "Аталанти": "Малиновський - справжній геній старої школи. Він генерує практично кожну атаку команди"

Фото - Depositphotos.com


Вболівальники "Аталанти" і шанувальники серії а в своїх соцмережах діляться враженнями від гри Руслана Малиновського в нинішньому сезоні.


Hannah: Будь-яка дія Малиновського з меж штрафного майданчика - смертоносна. Будь то передача, простріл або удар. Можливо, в цьому компоненті українець найкращий гравець у світовому футболі.


Duffy16: Не побоюся цього слова, але Руслан Малиновський - справжній геній старої школи. Такий тип гравця можна знайти тільки на просторах Південної Америки або Східної Європи.

Urturi: Малиновський завжди дуже добре грає. Цей півзахисник генерує практично кожну атаку "Аталанти". Прийом м'яча, його обробка, дотримання дистанції з захисниками і удар - все на вищому рівні.


Riccardo: Висловлю свою непопулярну думку. "Аталанта" позбулася Гомеса і засунула в запас Ілічіча. Двох відмінних фінішерів і гравців, які вміють грати один в один. Бергамаски зробили ставку на Малиновського і Пессіну, тому стали повністю передбачувані в атаці.


Enrico: В "Аталанті" рівно три гравці високого рівня. Це Купмайнерс, Малиновський і Муріель. Всі інші нагадують якусь банду фізично сильних, але посередніх футболістів.


Laudantes: Малиновський став повноцінним спадкоємцем Гомеса.Він разюче відрізняється від інших атакуючих півзахисників "Аталанти" тим, що вміє вести гру.


Ottagian: Історично склалося так, що селекційна служба "Аталанти" нездатна знайти талановитих, але невідомих італійців, аргентинців або бразильців. Але зате ми знайшли Малиновського!


Camelo: Головний талант Малиновського - знаходити вільний простір там, де він обмежений. Українець мислить на полі і вивчає різні варіанти перед прийняттям рішення.


Sandityaro: Я стежу не тільки за "Аталантою", але і за серією а в цілому. Удар Малиновського-це щось з чимось. Йому не потрібно багато часу для того, що знайти можливість пробити по воротах. Він робить це швидко і точно.

Mauricio Bermudez:
У цьому сезоні "Аталанта" відчуває проблеми із завершенням атаку. Але коли Сапата знаходиться в своїй кращій формі, то вирішує їх. Що стосується Малиновського, то йому, як і Пессіні, потрібно бути більш рішучим і вносити більш вагомий внесок у наступальну гру.


Olek: Що можна очікувати від тренера, який не викликає Малиновського в збірну, тільки щоб продемонструвати свій авторитет? Це просто абсурд.

На "Динамомании" агент Малиновского, похоже, прописался )
та ну, куди йому до Булеци чи Сікана?)
Когда Шева играл за Милан то в сборной ему особо играть не с кем было кроме Реброва, а сейчас СБУ по составу хороша!
А наши болельщики считают что Малина уже не торт))
Сховати
neppo, колись із Шевою таке було,за Мілан забивав регулярно,а в збірній ні.Це залежить від багатьох факторів.Від партнерів також,і їх рівня футболу.Зіграності,та довіри тренера.