14 жовтня 2021 08:10
8

У Лондоні в шоці від гри Андрія Ярмоленка в складі збірної України

Офіційний сайт Вест Хема, за який виступає атакуючий півзахисник збірної України Андрій Ярмоленко, зазначив результативну гру нашого футболіста в складі синьо-жовтих, пише zbirna.com.


Портал не тільки повідомив, що Ярмо в двох жовтневих матчах за свою національну команду відзначився двома забитими м'ячами, а й проаналізував турнірне становище збірної України у відбірковій групі ЧС-2022 і оцінив шанси нашої команди зайняти друге місце і поборотися за путівку в Катару в плей офф.


Більш того, сайт акцентував увагу на тому, що футболістові ВХЮ залишилося забити всього чотири м'ячі за збірну, щоб наздогнати головного її бомбардира Андрія Шевченка.


А ось наші колеги з популярного Football.London пішли ще далі, повідомивши, що вони в приємному шоці від виступу Андрія проти Фінляндії та Боснії і Герцеговини.

Сподіваємося, що успіхи Ярмоленко в збірній допоможуть йому завоювати довіру наставника Молотобойців Девіда Мойєса, який останнім часом не дуже балує українця ігровим часів.

Там (теоретически) если бы вместо Ярмолы за нас играли 2 игрока ВХ из основы на краях ....мы бы вынесли боснийцев в первом тайме ))))
Сховати
Friday, это далеко не факт. Вест Хэм достаточно просто и однообразно играет, Мойесу больше нравится Боуэн, как мне кажется, исключительно потому что он просто моложе и активней в отборе. Ярмоле требуется хороший страхующий опорник, ему нужно больше играть и ему нужно доверие и понимание партнеров. Если опорник еще так-сяк бывает, когда Райс сваливается на его фланг, то вот с доверием и пониманием большие проблемы. Нам нужно не одноклубники Андрюхи, а более активный левый фланг. Заметно, что его персонально отыгрывают со страховкой и это дает шансы атаковать больше на левом фланге (откуда пришел гол Боснии), но у нас Цыганков не слишком радует и в центре только два полузащитника, один из которых опорник-разрушитель, кроме того, центральные защитники не отличаются качественным длинным пасом. Может пока.
Сховати
Балтача, какое доверие, если даже в низкоскоростной Сб. Украины его хватает на 1 тайм ? Причем независимо от того играет он вингера или не пойми чего в петраболе ....
Friday, шановний, а ви при Петракові бачили Ярмоленка (як і Циганкова) на краях??? Тоді ви в футбольній тактиці повний нуль. На краях грали Соболь і Тимчик. Тактика була не 3-4-3, а 3-4-2-1. І з глибини частіше атакував Яремчук ніж Ярмоленко і Циганков.
Сховати
Можно и головой подумать ...В Вест Хеме (о котором речь) Ярмо играет вингера, и тут речь о том , что после его игры за СбУ ему в основу ВХ .Я сказал ,что два ИГРАЮЩИХ вингера ВХ порвали бы боснийцев.При чем тут петрабол ?
Всё дело в доверии к игроку
Проблема в том,что Ярмола не лидер в вестхеми.
на їх місці треба дати Андрію можливість показати себе, щоб продати більш-менш вигідно