12 жовтня 2021 20:14
9

Георгій СУДАКОВ: "читав інтерв'ю деяких експертів про те, що футбол втратив видовищність, тому вирішили розіграти пенальті"

Півзахисник збірної України U-21 Георгій Судаков прокоментував нереалізований пенальті в матчі з Фарерами, який українці вирішили розігравши.


- Читав інтерв'ю деяких експертів про те, що зараз футбол змінився. Втратив видовищність. Ми з Бондаренко хотіли додати видовищності. Хотіли забити. І якби забили, про це б говорили. Але, як кажуть, від любові до ненависті один крок. Цього разу не вийшло, але раніше виходило в наступний раз заб'ємо. Давно робили це в клубі і хотіли повторити. У грі про це не думали, а потім я подивився на Артема і він сказав: "Давай". Що говорив Ротань? Трохи напхав. Розумію тренерів, для них важливий результат. Рахунок був 1:0. Це хвилюючий момент. Думаю, що коли Ротань охолоне, то зрозуміє нас.

ты бы у меня забыл дорогу в сборную на долгие годы...дебил
надо было хоть Бондаренко предупредить...а то он выглядел как будто не ожидал...
В цирк йди і там показуй"зрелище",а в футболі потрібен результат, мудак!
Коли граєщ за країну, повинен відповідати за результат, за клуб роби, що хочеш. Не заб'єш - не заплатять преміальні, тоді і будеш дуже розумним.
Я б на місці Ротаня його б в перерві замінив,і ти написав добре.Щоб не піжонив більше і іншим не поважно було.Показати що Фарери і без нього можуть обіграти.Але те з якою ухмилкою він давав в'юху,то видно що він висновки не зробив.Мол рінат все одно в СБУ запхає,а на думку Ротаня він болт дожив.
В Лобановського закінчили б з футболом. Мажори тупі
Тупые мажоры.
"Яке воно кончене". Охеревший малой. На выходе очередной вакула будет с такими понтами. Откуда это всё?
Сховати
Як звідки,з академії кротів
Дебил, и этим всё сказано.