9 жовтня 2021 08:33
4

У Росії розкритикували призначення Монзуль на матч збірної Англії

Колишній президент "Спартака" Андрій Червиченко в інтерв'ю Eurostavka відреагував на призначення Катерини Монзуль з України головним арбітром матчу Андорра — Англія у відборі до ЧС-2022.


"Жінки повинні займатися більш жіночними, ніжними речами. Футбол, штанга та інші речі — це не жіночі види спорту. Тому до призначення українки головною суддею на матч Андорра - Англія я ставлюся абсолютно негативно.

У моєму уявленні це приблизно те ж саме, що чоловіки зі стрічкою в кальсонах, які роблять вправи в художній гімнастиці. Ви вважаєте це нормальним заняттям для чоловіка?" - заявив Червиченко в розмові з кореспондентом Поліною Антоновою.
дайте ему селедку
Дибил!!! Женщины должны заниматься более женственными, нежными вещами. А инвалиды лежать в больнице а не участвовать в параолимпиадах типа, да?
Ватник с отмороженными мозгами!
У нас и сами не знают как реагировать. Все болельщики одного клуба убеждены, что Монзуль это самый продажный судья чемпионата, который специально только и думает как утопить их любимый клуб. И тут такое, сразу на матч с Англией. Короче ситуация сложная.
Сховати
Jew, та ні, не так. Справа в тому, щзо вона не одна )