4 жовтня 2021 11:31
6

Віктор ВАЦКО: "Шкурiну і Супрязi потрібно серйозно задуматися про своє майбутнє в "Динамо"

Комментатор ТК "Футбол" Виктор Вацко поделился впечатлениями от матча "Динамо" - "Шахтер".


"Це був стратегічний матч. Чемпіонат України виграється зараз не в очних матчах Шахтаря і київського Динамо, а виграється в інших поєдинках, де команди повинні менше втратити менше очок ніж конкурент, тому Луческу від "пічечки", тим більше він знав, що в Шахтаря на добу більше на відпочинок після Ліги Чемпіонів, Динамо грало в Мюнхені, Динамо грало на день пізніше і ще потрібно було повернутись назад, прилетіти. Це теж грає свою роль. В другому таймі було видно, що Шахтар свіжіший, Шахтар трошки кращий функціонально.


Сьогоднішній ігровий день показав, що серйозно про своє майбутнє в клубах потрібно задуматись в київському Динамо: Шкуріну, Супрязі у Шахтарі – Сікану, тому що ти коли центральний нападник і в такій грі у твоїй команді не має центрального нападника, тренер ставить не тебе, а ставить півзахисника на вістрі атаки – значить щось в тебе не так складається в цій команді. Для чого ти тут?! Яка твоя роль?! Сікан вийшов, мені Сікан сподобався. В сьогоднішньому матчі він принаймні хоч на вістрі атаки з’явилася якась досказаність. Спинку поставити, зачепитись, десь якусь адресу давати для передач, він постійно перед воротами, просто інша справа, що передачі туди не доходили, тому Сікана це меншою мірою стосується, а там компанія Динамо: Шкурін, Супряга…


Шахтар "розбив" Динамо 3:0 в Суперкубку. Мірча в своєму репертуарі, він раз на себе відтянув, давайте в мене там, тут Алея Слави в Донецьку, тут тренери, погана поведінка, не повага. Мірча такий був! Він зараз просто працює на свою команду, а сьогодні ми подивимося після цього туру в турнірну таблицю - Динамо плюс три. Мірча Луческу, сьогодні для себе, стратегічно на даний момент цей матч виграв, він на pole position, якщо говорити термінологією Формули 1, а далі уже буде видно, хто як буде помилятись, червоні картки, якщо так все залишиться, "заруба", емоції, вогонь на трибунах, будуть матчі другого кола, якщо отак все буде залишатися".


Фото - ТК Футбол 1/2/3

Что сказал Мирча: "Вы видели игру этого бразильца?" Что сказал Суркис: "У нас есть перспектива в собственных воспитанниках". Когда тиенер и президент говорят взаимоисключающие вещи, то кто-то из них врет. Этот кто-то уже достал болельщиков Динамо своим враньем многие годы.
Это Вацко из своего жизненного опыта? Когда ушел с кАналов, а потом вернувшись, ржавое руководство заставило засунуть свою адекватность и Витя стал таким же прибрехеньком, как и остальные ржавые типа эксперты.
Витиньо, конечно, не идеально сыграл ( чет не прорезался у него распиаренный поставленный удар ), но намного убедительней, чем все остальные нападающие. Да и вингер он вроде.
Гадаю принаймі половина команди в ДК мають задуматися про своє майбутнє в команді. З Супрягою то +- все зрозуміло і питання тільки часу коли він знову поїде в оренду..
Сховати
VoValdo, зачем им задумыться? воспитанники и Ю19 как-то не напрягают, трансферов нету, че им чухатся то?
Выпускать игрока на 9 минут, когда команда полностью "сушит" игру ?? А потом предъявлять претензии к игроку ??? Это просто смешно.