1 жовтня 2021 13:53
3

Артем МIЛЕВСЬКИЙ: "За нами їздили машини ТСН – ще гаразд. А якщо знаходили хлопці Суркіса-страшніше було"

Колишній гравець збірної України Артем Мілевський поділився думкою про штрафи за порушення режиму під час виступів у "Динамо".


- Журналісти кажуть, велика заслуга випусків ТСН, що люди сприймають тебе як футболіста-хулігана. Тому що якби не їх стеження, їх новини, у тебе був би трохи інший імідж. Розумів, чому саме до тебе була прикута увага преси?


- Може бути, через те, що ми були місцевими футболістами, молодими. Думаю, була прикута така увага, тому що, може, у нас виходило щось краще, ніж у інших. Напевно, з нас більше вимагали. Ми робили погоду в клубі, робили результат.

Так складалося, що були успішними людьми в той час і зараз. Звичайно, тоді всі їздили. Здається, зараз такого немає. Ніхто ні за ким з футболістів не стежить. Просто лафа у них. Тоді треба було озиратися.


Мало того, що ТСН на одних машинах їздив, на інших їздили від президента Суркіса. Це було страшніше. ТСН - ще гаразд,а якщо його хлопці знаходили-було страшніше набагато.


- Суркіс говорив в інтерв'ю, що так було, тому що він платив вам гроші.


- Розумію, якщо платив він гроші. Але вважаю, ми не гірше грали, ніж хлопці зараз. Ми грали в ЛЧ постійно, конкурували з "Шахтарем". Так, десь трохи поступалися, мало не вистачало. Але що нас штрафували на такі суми, вважаю, це неправильно – - сказав Мілевський.

Ох плохо ребята Суркиса работали …были бы по профессиональнее - глядишь и на два больше стало бы в Динамо …
К большому сожалению профессионалом он так и не стал.
Ось якби Артем з Алієвим не порушував режим, був більш відповідальним, то й не було б цього стосовно Шахтаря: "Да, где-то чуть уступали, чуть не хватало". Можливо саме з-за Ваших загулів і не вистачало.