30 вересня 2021 10:38
9

Ральф РАНГНІК: "Дуель "Баварії" і "Динамо" - це дуель з різними видами зброї"

Відомий німецький тренер, а нині керівник спортивного відділу московського "Локомотива" Ральф Рангник в коментарі шоу "Бомбардир" поділився своєю думкою про матч "Баварія" - "Динамо" (0:5).


- Я знаю, що ви-фанат Лобановського і бачили багато ігор його команд.

- Я не фанат. Я зустрів Лобановського під час товариського матчу на початку 80-х, і тоді побачив, що він дивиться на футбол також, як і я. через два роки мені вдалося потрапити до нього в тренувальний табір. Тоді я зрозумів, що пресинг по всьому полю-це не випадковість, все спеціально підготовлено. Це був той пресинг, в який я теж хотів грати.


Склад "Динамо" на матч з "Баварією"? Я не розумію, чому не було Вербича і Супряги. Чому вони були на заміні? Травми або тренер приберіг їх на матч з "Шахтарем" в неділю? З їх темпом і швидкістю вони могли створити проблеми для захисту "Баварії".


На полі у "Динамо" не було номінального форварда. Є хороші футболісти, але не нападники. У них не було шансу, вони не могли дограти моменти до кінця.


"Динамо" втрачає м'яч і через 9 секунд Гнабрі забиває. Кияни не догравали свої контратаки.


Я знаю, що у "Динамо" є великі проблеми після 2014 року. Раніше бюджет у команди був в районі 75 млн євро, а зараз – 25 млн. У них немає іншого вибору, окрім як шукати українських футболістів і робити на них ставку.


У їхньому стартовому складі більшість була українцями. Дуель "Баварії" і "Динамо" - це дуель з різними видами зброї.

Ну вот и интервью со специалистом,который умеет не только вытягивать лучшее из* вчерашнего* футбола*,видеть проблемы сегодня,но и одним метким определением высказать соотношение силы нашего любимого клуба к силе того ,условно *нелюбимого*,которого умели побеждать ещё с 70-х.
Придут времена,я уверен в этом.
Вот, кого бы в структуру клуба взять! И не надо говорить про зарплату и не потянем. Хотя бы половину дармоедов выгнать и там останется еще на трансферы)). Но, мечты, мечты...
Супер-вью! Качественно, профессионально и по-джентльменски. Учитесь, наши экскременты... или, как вас там называют, ах, да эксперты.
Обалдеть, вот это понимание футбола. Просто вью. и такой разбор. прям по пунктам, четко все по делу.
Сховати
Суповой набор, вот его бы тренером... Только не с этими мажорами. Половину выгнать, вернуть Смирного, Каргбо, Кадири, Дубинчака, подключить Самбу, еще кого из молодых...

Ну, или будем ждать Костюка со своими пацанами.
Спасибо "великому патриоту" Пэтру за то, что сейчас бюджет 25 млн.(((
Сховати
Konstantin, согласен.
Ибо только идиоты считают Пэтра ,,патриотом"! Вреда для державы и народа от него намного больше, чем пользы.
Это отнюдь не реверанс в отношении нынешних....
Рангник похоже следит за ДК. :)
"На поле у «Динамо» не было номинального форварда. Есть хорошие футболисты, но не нападающие. У них не было шанса, они не могли доиграть моменты до конца.
«Динамо» теряет мяч и через 9 секунд Гнабри забивает. Киевляне не доигрывали свои контратаки."
Классно разобрал проблемы нынешнего Динамо.