30 вересня 2021 01:22
19

Олексій АНДРОНОВ: "Не розумію, навіщо" Матч-ТВ " береться за показ матчів українських команд. Це ж дике і огидне позорище"

Відомий коментатор Олексій Андронов у своєму Facebook висловився про те, як показують український футбол в Росії.


"Не розумію, навіщо Матч-ТВ (тут не місце жартувати про Патч) береться за показ матчів українських команд.


Тобто мені все зрозуміло, я не в танку і не глухар. Це - рейтинг. Українців у нас багато. Багато і просто симпатизують. Панночка (та сама), звичайно, хоче зайвий раз показати, що "я не така, я чекаю трамвая". Чи давно вона до речі, була в рідній (чи ні ?) Грузії?


Восени 2014-го ми ховали Андрійка Гусіна. Вже щосили палахкотів конфлікт (або війна - це вже кому як). Ми на поминках розговорилися з Олексієм Михайличенком (новонародженим нагадаю що це олімпійський чемпіон-1988). І він сказав: я щиро здивований, що ваші канали ще показують наші команди.

Я спробував йому пояснити, для кого показують. І цього питання - Для мене немає. Але чому так?


Український футбол пройшов гранично зрозумілий, ясний шлях-з 2014-го. Шахтар покинув Донецьк (Так, назавжди). Динамо Київ ледь не було збанкрутувало колишнім президентом країни. Їх бюджет впав з 75-90 млн € до 25-30.


Показувати матчі українських команд, і робити вигляд що» я не така, я чекаю трамвая " - це нечесно і підло.


Треба говорити так, як є. Мавпи вигнали Шахтар до Києва, на його розкішному стадіоні ростуть дерева на трибунах. А? Не чути?


Київ виходить з 10 українцями у складі, з яких 9 - свої вихованці. Це так випадково вийшло? Або у цього є ПРИЧИНА?

Коментувати матчі українських команд у 2021 - му і робити вигляд, що «нічого не було», ми вболіваємо за сусідів-підлість.


Є коментатори, які це розуміють. Вони хоча б вміють "взяти паузу". Як на поминках. Помовчавши...


Навіщо це каналу? Це ж дике і огидне позорище. Вас ніхто не поважає по обидва боки кордону. Але ви продовжуєте гру в " я не така, я чекаю трамвая»...


І ось це безпрецедентне шулерство - є і суть роботи цього каналу. "Ми Вам все покажемо, але ні хуана не розповімо". І про Зеніт. І про Шахтар. І про Динамо Київ.


І саме тому Карпін йде на youtube до Нобеля. А Галицький - в "Коммент-шоу".


А Шевченко і Ребров - швидше дадуть інтерв'ю Аль-Джазірі, ніж вам. І Усик. І Кличко. І Світоліна, проти якої ваші коментатори відкрито хворіли в ефірі.


Не можна бути "трошки вагітним". А чесним-можна або бути, або не бути. І це, до речі, не тимчасово, на відміну від вагітності, а назавжди...

Андрія Миколайовича Шевченка - З днем. У 45 життя тільки починається (с)


Динамо і Шахтар - не схиляйте голову. Ваш час прийде!...".

И ещё ты в курсе сколько украли с Приват Банка денег Коломойский и Суркис ? Держава выплачивала вкладчикам деньки КОТОРЫЕ эти два типа украли !
Вадим:Привет Вадим! Я Дмитрий. Я вам сегодня написал в личку.
У вас не украинцев, а хохлов много. Это те же русские ровняется манкуртам
Личка: [email protected] ))
Сховати
Вадим, +
Если кому негде смотреть футбол, то могу подключить МЕГОГО-спорт за 40грн в месяц или 240 полгода. Кому интересно - пишите в личку.
Очень замечательно что показывают! Я вот смотрю только там и отец тоже, и сотни знакомых!!! ведь украинские каналы ни фига не показывают! Только не вспоминайте эту мегагу отстойную
я бы,Алексей с бОльшим удовольствием послушал вашу игру на балалайке,можно даже и в трамвае
Сховати
Paketik, а что не так?
Зачем вы продвигаете у себя этого неряшливого человека с выворроченными ноздрями?
Сховати
czesare, чтобы таким красавцам, как ты, нервы трепать
Всё херня, давай по новой Лёша
Все вместе и усиков-свитолиных затронул и причины развала футбола Украины и просто так по..издеть. На философию не дотягивает, а не демагогию перескочил