19 вересня 2021 14:45
4

Мірча ЛУЧЕСКУ: "Складно грати через два дні на третій, тому що нам не вистачає гравців"

Головний тренер "Динамо" Мірча Луческу в ефірі клубного YouTube-каналу прокоментував перемогу над "Олександрією" (1:0).


- Складно, звичайно, грати через два дні на третій, тому що нам не вистачає гравців. Зараз вибув Шапаренко, досі травмовані Бесєдін і Попов – це важливі гравці для нас. Новачкам поки потрібен час на адаптацію, їм потрібно зрозуміти, як грати і рухатися.


Я знав, що нас чекає важка гра, хоча деякі, напевно, думали, що нам буде легше грати проти "Олександрії". Але я знав, що ми зустрінемося з хорошим суперником, проти якого буде складно.


Відчувалася напруга, то, як йшла до своєї кінцівки гра. Ці поштовхи і контакти, які були... Звичайно, якби ми забили раніше, то і гра пішла б інакше. Ми створювали моменти, але потрібно було раніше їх реалізувати, щоб не було того, що сталося в кінцівці – цієї напруженості.


Те, що ми не могли забити – це тиснуло на гравців. Вони поспішали, метушилися і під час останнього пасу ми часто втрачали м'яч або діяли помилково, приймаючи неправильні рішення. І все через те, що ми просто хотіли швидше забити.


- У Вас проходять якісь мотиваційні бесіди з Гармашем? Людина виходить на поле і грає важливу роль в команді.

- Він-досвідчений гравець, який давно в команді і знає всі зв'язки. Денис не може грати всі 90 хвилин в такому ритмі, але те, як він виходить на поле і віддає всього себе... певну кількість часу він може провести на полі. І він дуже допомагає команді.

В команді понад 25 гравців. Їх так багато, що частину довелося роздати в оренду, як, наприклад, Родрігеса, Сідклея, Русина. Зрозуміло, що 3-5 гравців завжди поза грою (травми, хвороби, дискваліфікації, втома). Але решти цілком вистачає для ротації і максимуму замін. Просто з Олександрією Луческу не ризикнув робити ширшу ротацію. лише 3 свіжих гравців випустив в основі. А дехто із здорових, як Антюх, Супряга, Бурда навіть у заявку не потрапили. Це до питання про укомплектованість команди.
А почему через 2 на третий? Вторник и суббота, вроде через 3 дня на четвертый. Через 4 суток играли.

Да и очем речь: Андриевский, Караваев, Витиньо, Вербич, Шабанов, Бущан, Тымчик свеженькие были, разве это не усиление?
Я не понимаю почему Луческу не ставит Тымчика, особенно в ситуации когда надо усилить давление на правом фланге
Верю , вот хотя бы вчера глянул банку а там …. ну Караваев оживил … вроде Леднев был в форме … тренеру конечно виднее .. Супряги , коряги и и опять приходим к выводу усилить некем