18 вересня 2021 21:40
12

"Динамо" - "Олександрія" 1:0. Звіт про матч. Екс-динамівець і VAR приходять на допомогу киянам

Після важкого і енерговитратного матчу Ліги чемпіонів з "Бенфікою" кияни на НСК "Олімпійський" приймали "Олександрію".


У порівнянні з поєдинком проти лісабонців Мірча Луческу зробив три зміни в стартовому складі "Динамо". Бущан змінив Бойка у воротах, замість Сироти в центрі захисту вийшов Шабанов, а Шапаренко, який опинився поза заявкою на гру через пошкодження, замінив Андрієвський.


Перший шанс забити був у Циганкова вже на 3-й хвилині зустрічі. Віктор отримав передачу від де Пени на хід в штрафну, але, опинившись на ударній позиції, не зміг переграти Білика, який продемонстрував хорошу реакцію.


Подальші після цього спроби Андрієвського і Буяльського засмутити голкіпера "Олександрії" не несли небезпечного характеру. Куди гостріше був момент Циганкова, який намагався замкнути навіс на дальню штангу, проте м'яч влучив йому в коліно.


Гості намагалися грати на контратаках, правда, всі їхні спроби потривожити Бущана закінчувалися на підході до штрафного киян. Оборона "Динамо" діяла злагоджено і не допускала помилок. В одному з епізодів Гриню вдалося вийти на побачення з воротарем "біло-синіх", але при цьому гравець "Олександрії" перебував в очевидному офсайді.


На 34-й хвилині ефектна комбінація динамівців завершилася виходом на ударну позицію Андрієвського. Удар півзахисника киян з 22-х метрів хоч і вийшов досить непоганим, але все ж пройшов повз створу.


Наприкінці першого тайму ідеальну можливість відкрити рахунок у матчі упустив Циганков. Після класного закидання де Пени на лінію воротарського Віктор пробив прямо в кут обстрілу Білика. А реалізуй Циганков всі свої моменти, рахунок міг бути вже 3: 0...


Після перерви малопомітного на полі Шкуріна замінив Гармаш. На 58-й хвилині Денис опинився в епіцентрі подій, коли ударом з 12-ти метрів завершував атаку киян, але пробив, відверто кажучи, з рук геть погано - слабо, низом і прямо по центру воріт.


Потім черговий вихід один на один з Біликом не реалізував Циганков. Від голкіпера гостей м'яч відскочив знову на Віктора, який підробив круглого під удар і пальнув у ближню дев'ятку. Однак і тут Білик опинився на висоті, зробивши вражаючий сейв.


На 68-й хвилині Вітінью вийшов замість де Пени і таким чином дебютував за "біло-синіх". Кендзеру замінив Караваєв. "Олександрія" тим часом завершила свою вилазку до володінь господарів щільним ударом аргентинця Спінеллі. Бущан м'яч відбив.


Час минав, а нульовий рахунок на табло залишався незмінним. На 80-й хвилині Гармаш потужним ударом з льоту в ближній кут спробував застати зненацька Білика, який цього вечора зловив кураж і знову виручив свою команду.


У час, що залишився динамівці продовжували облогу штрафної "Олександрії". В одній з атак Буяльський протягнув м'яч до лицьової лінії і навісив на лінію воротарської, де опинився Вітінью і пробив головою - м'яч пролетів над поперечиною.


Коли до фінального свистка залишалося кілька хвилин компенсованого часу, на допомогу "Динамо" прийшли Рибалка і VAR. При навісі з кутового екс-динамівець притримав за футболку Гармаша в штрафному, арбітр переглянув епізод на відео і вказав на точку. Пенальті впевнено реалізував Циганков і приніс киянам важливі три очки.


Перед закінченням зустрічі між гравцями команд виникла бійка, в результаті чого Гармаш і Шабанов були "нагороджені" жовтими картками, а Кирюханцев і зовсім покинув поле після того, як бачив перед собою червону.

100% пенальти
Александрия показала, что их предыдущие результаты в этом сезоне не случайность. Молодцы! Наши, понятно, были истощены после Лиги Чемпионов, но все равно соперник бой дал серьёзный. По Динамо никого ни в чём не обвинишь, все старались. Просто мы не настолько сильны, как какая-нибудь Бавария, чтобы через несколько дней после Лиги Чемпионов легко громить соперников во внутреннем чемпионате. По персоналиям - большего КПД хочется от Шкурина. Витиньо пока к сожалению ещё не усиление, хотя в двух эпизодах мог стать героем матча. Сидорчуку в таком режиме играть тяжело, а подмены ему так и не взяли. Почему не поставили Тымчика мне тоже не понятно.
Еще в первом тайме должны были закрывать игру, а в итоге били во вратаря! Даже не в угол, и не в сторону куда-то, а тупо во вратаря лупят!

Александрия не зря 3 место занимает, крепкая команда. Результат справедливый - учитывая сколько мы моментов не использовали! Всех с победой!
Когда будет играть Саша Тымчик?
Надоело кендзера тупит атаку.
Сховати
Юрий, пока не сплавят пшека - не будет. Поэтому он и играет.
Моменты надо вовремя реализовывать, тогда и не будет нервотрёпки.
неоднозначный матч, начали прекрасно, но потом сдали конкретно, много неточностей как в передачах так и в чтении игры некоторыми игроками, гол - огромный и даже больше фарт и подарок судьбы, был на матче с ингульцом, очень похожая игра, очень как то тяжело играли, надеюсь все же что Кендзера поменяется местами с Тымчиком, но очевидно что Тымчику и Шапаренко дедушка дал отдых для матча за Суперкубок, это правильно конечно... ну и игра забудется, а результат останется
Сховати
Тарас, какой отдых Тымчику - он играет раз 3 матча
паскудно играли, но вспоминая матч с Бенфикой будем считать то с VAR мы в расчете.
Пенальті хлопці з Олександрії розцінили як крадіжку преміальних :) Вчергове Динамо бракує швидкості , а Тимчик на банці ...
Пенальті хлопці з Олександрії розцінили як крадіжку преміальних :) Вчергове Динамо бракує швидкості , а Тимчик на банці ...
Мы после ЛЧ, Александрия тоже не Минай, так что очень даже все приемлемо. Всех с победой