18 вересня 2021 18:51
6

Мірошниченко про Малиновського: "Будь-який гравець, який сперечається з тренером, повинен бути відрахований зі збірної"

Колишній прес-секретар збірної України Ігор Мірошниченко в своєму Facebook висловився про ситуацію з Олександра Петракова та Русланом Малиновським.


"Друзі, ви знаєте, що з часів моєї журналістської кар‘єри і періоду, коли я був коментатором та прес-секретарем Національної збірної України з футболу втекло багато води.


Не маю права претендувати на експертну думку і не збираюся цього робити ні в якому разі. Втім, цькування головного тренера Петракова у зв‘язку з тим, що він не збирається викликати одного з зіркових гравців збірної часів тренерства Шевченка, не залишає мені вибору, щоб вставити в це власні п‘ять копійок.


Малиновський дозволив собі ображатися на рішення головного тренера і просився достроково лишити стан команди. Будь-який гравець, котрий сперечається з тренером, є деструктивним елементом у командній грі і, як на мене, має бути відрахований зі збірної.


Я не знайомий з Петраковим особисто і, вочевидь, волів би на його місці бачити Реброва, чи когось з титулованих тренерів світового рівня. Однак сьогодні він виконує обов‘язки головного тренера національної збірної України з футболу і лише він несе відповідальність за результат!


Якщо головному тренеру кожен клоун з підворіття буде розповідати кого ставити до складу збірної і як грати у футбол, то він не буде нести ніякої відповідальності за результат. Не влаштовує тренер - ставте іншого, але не треба йому розповідати як і з ким грати.

Якщо у Олександра Петракова стало характеру, щоб не дати об себе витирати ноги Малиновському та будь-якому іншому гравцеві, який схопив зірку і вважає себе кращим та розумнішим за тренера, то не треба намагатися принижувати його авторитету вам, диванним та не зовсім «ікспєрдам». З боку воно, звісно, видніше, але тренер-ганчірка у збірній, який не поважає себе - це найгірше, що ми б могли мати для себе у цей відповідальний момент".


Фото: "Народна Правда"

Слава КПСС
а мне вот интересно стало. все те, кто кричит что петраков несет ответсвеность за результат, уточните, какую ответственность? чем он отвечает? именем? а оно есть? возможным контрактом? вы думаете? деньгами? чем он отвечает за результат?
А сам Мирошниченко не "диванный эксперт"? Он где-то играл или кого-то тренировал?
Называть Малиновского клоуном... Сам он кто после этого?
И большой вопрос у кого авторитет в команде выше: у Малиновского или у Петракова. Должность, понятно, выше у Петракова, а вот авторитет - не факт !
Петраков - титулованный тренер! нетитулованный это Хациола, Лесик, или там не знаю Дзерби.
Подпишусь под каждым словом!
Абсолютно верно!