16 вересня 2021 12:37
5

Сергій БОЛОТНИКОВ: "Категорично не згоден з Цигаником. Малиновського почало заносити від його статусу"

Ведучий "Та то Таке" Сергій Болотніков висловився про ситуацію, що виникла між тренером збірної України Олександром Петраковим і Русланом Малиновським.


- Я категорично не погоджуюся з Цигаником. Вважаю, що в цій ситуації винна тільки одна людина - це Малиновський. Він гвинтик в механізмі, він не священна корова. Якщо тренер його викликав у збірну, значить, він йому для чогось потрібен. Вийти на 5 хвилин або на 90 - це вже не проблема Малиновського, а проблема тренера. А ображатися і влаштовувати демарші... Це говорить про те, що у людини з'явилася корона. Очевидно, що пацана починає трохи заносити від свого статусу.


Петраков повинен був нормально пояснити, чому Малиновському не місце в цій збірній. Петраков сказав, що він це зробив. Малиновський відповів і дав зрозуміти, що Петраков цього йому не пояснював. Що пояснював усім гравцям збірної, але не йому. Я більше вірю тренеру. Малиновський сам себе спалив. Він розповідає, що дуже хоче грати за збірну, що готовий прийняти всі тренерські рішення і в кінці своєї заяви каже, що гравці"Динамо" і "Шахтаря" поїхали, тому він теж підійшов і відпросився. Чувак, якщо ти хочеш грати за збірну, навіщо ти звалив з матчу з Чехією? У людини реально була образа.


Що мені не подобається в Петракові, так це те, що людина ламає схему, за яку команда грала при Шевченку, ставить свою схему, в якій не знаходиться місця фактично кращому гравцеві нашої збірної. Коли ти працюєш в клубі-питань немає. Ти фанат якоїсь схеми, як Де Дзербі, ти підбираєш футболістів, тобі їх купують. У збірній такої свободи немає. Потрібно танцювати від грубки. Від того, які у тебе є гравці, і під них ставити схему. Поведінка Петракова? Він відкрита і чесна людина. Це такий характер. Його запитали - він відповів як є.

кого начало заносить, так это петракова

дядька так разговаривает, что капелло и липпи не снилось, как будто выиграл ЧМ и ЧЕ как минимум по разу
С первой частью абсолютно согласен - тебя вызвали в национальную сборную страны! Как и других. Вместо кого ты должен выйти в составе? Почему? Ты лучше? Нет. В этом году никакой пользы не принес. Из-за короны на голове? Дак пошел ты на йух.

По второй части не согласен, что не надо ломать схему. Это бред. Тренер должен играть так как он хочет, а не подстраиваться под чью-то схему! Тем более не давшую результата.
Или у Петракова "крышу " снесло от неожиданного статуса. Малиновский -востребованный в Европе игрок. Петраков -залепивший дырку спасатель Павелки
Простота хуже воровства. Ещё раз, правду нужно уметь говорить, если ты скажешь горбатому, что он горбатый, это будет правда, но чести тебе не сделает.
Сховати
AND, тому, що перед тим як говорити що думаєш, потрібно подумати що говориш.