15 вересня 2021 02:50
4

Вболівальники "Бенфіки": "За такою грою нічия з "Динамо" - жахливо несправедливий результат. Ми перевершували суперника за всіма показниками"

InusitaDissimo: "Бенфіка" сьогодні була кращою, ніж "Динамо". Особливо це проявлялося в грі в півзахисті. Отримати перевагу над суперником в центрі поля над суперником було єдиним вірним тактичним варіантом. З першої хвилини було зрозуміло, що "Динамо" не проти віддати нам м'яч. Кияни думали тільки про контратаки.


David Sousa: Хочу прояснити кілька моментів. По-перше, все могло скластися інакше, якби суддя більше карав киян за їхні фоли. Могло бути як мінімум одне видалення, і все склалося б інакше. По-друге, ефективність "Бенфіки" в атаці була нульова. По-третє, нашим найкращим гравцем став Влаходімос.


Abades: Реалізація моментів "Бенфікою" залишає бажати кращого. Крім нападника ніхто не погрожував воротам "Динамо". Нічия і всього лише одне очко в Києві - не найкращий результат, адже кияни з самого спочатку мали намір боротися лише за третє місце.


Lau:
У пам'яті після цього матчу залишиться тільки незарахований гол "Динамо". Але факт в тому, що "Бенфіка" повинна була вигравати цю гру просто тому, що була краще. А так ми втратили два очки...


Joao Saro: "Динамо "відверто грало на нічию і сподівалося на помилки "Бенфіки". Найслабше місце нашої команди-це організація гри в атаці. Нам була потрібна перемога, але в підсумку ми домоглися лише нічиєї з більш слабким противником.


Alex Gonsalves: Нічия, звичайно, не найкращий результат, проте "Бенфіка" зробив достатньо для перемоги. Слава Богу, що VAR був на нашому боці, коли "Динамо" забило на 93-й хвилині.


Flavio Alonso: Вважаю, що ми огидно зіграли в атаці. Просто катали м'яч вперед і назад, не створюючи ніякого напруження у володіннях опонента. Все, на що ми можемо розраховувати попереду, так це на індивідуальні якості наших гравців.


Joma: Жорже Жезуш ніякий не геній, а черговий переоцінений тренер, який робить абсолютно невиправдані заміни без якоїсь логіки. Навіщо потрібно було міняти Жілберто? На останніх хвилинах зустрічі вся небезпека від киян виходила якраз на його фланзі. Схоже, ми будемо боротися за вихід в Лігу Європи.


Nuno Azevedo: Часто чую, як кажуть, що у "Бенфіки" немає ідей в атаці. Але я так не думаю. Вони є, просто у нас немає виконавців, які можуть довести справу до кінця в завершальній стадії. І це при тому, що у складі "Бенфіки" грають високотехнічні футболісти.


Twenty2Ever: "Бенфіка"перевершувала "Динамо" за всіма показниками, але нам не вистачило ефективності в завершенні. Кияни ж здорово і дуже організовано грали в обороні.

Jonas: Ми не змогли обіграти команду, яка захищалася всім складом протягом 90 хвилин. А це, на секундочку, чемпіон України. Нічия - жахливо несправедливий результат.

Sempre: Та ладно вам. Досить говорити, що щось пішло не так. Той же "Манчестер Юнайтед" програв "Янг Бойз". Далі ми повинні грати так, як "Динамо" грало сьогодні. А саме-чіплятися за окуляри за всяку ціну. Думаю, у нас є шанси на вихід з групи. З "Бенфікою" до кінця!


Vitor Gonsalves: Проблема "Бенфіки" останніх двох років як і раніше актуальна. Ми добре граємо з сильними суперниками і погано зі слабкими. Матчі з ПСВ і "Динамо" це підтверджують. Потрібно щось з цим вирішувати.

Если бы эти красавцы затолкали себе мяч после выноса защитником и попадания в штангу вы бы завыли по другому
Ну-ну... Пускай Динамо и отдало инициативу, но Бенфика отскочила. С Барселоной при Лобановском процент владения мяча у Динамр был 37, но 4:0 получили. Цифры не играют в футбол. Пусть Смоловой и не согласится
Сховати
Bydylayj, Посмотрим по окончанию группового этапа, где и кто будет.
Bydylayj, да, вот интересно было бы посмотреть статистику команд Лобановского!
А то некоторые горе-эксперты распоясались и поливают дерьмом футбол Петракова.