13 вересня 2021 21:56
13

MEGOGO и Parimatch Ukraine будут популяризировать легальный просмотр спортивных событий

13 вересня медіасервіс MEGOGO та компанія Parimatch Ukraine презентували угоду про глобальну співпрацю. Відтак обидві структури сприятимуть значному поширенню легального споживання контенту в країні. Подія відбулась на території НСК «Олімпійський» у президентській ложі.


Співпраця компаній передбачає спільну боротьбу з інтернет-піратством. Медіасервіс MEGOGO, завдяки зусиллям власного відділу по боротьбі із піратським контентом, щодня виявляє порушників та запобігає їхній діяльності. Компанія вже 10 років змінює й розвиває легальне споживання контенту в країні.


За словами директора зі стратегічного розвитку MEGOGO Івана Шестакова, покращення легального середовища — пріоритет компанії: «Легальний спорт в Україні — важлива складова, оскільки саме так ми формуємо майбутнє індустрії. Спортивні трансляції грають одну із ключових ролей в розвитку всієї екосистеми спорту і, зокрема, в залученні інвестицій у цю галузь. Ми не рідко говоримо, що саме легальність лежить в ДНК нашої компанії. Тож ми будемо продовжувати активно розвивати і вдосконалювати легальне споживання в країні».


Окрім сприяння поширенню легальних трансляцій спортивних заходів, MEGOGO та Parimatch Ukraine планують реалізовувати низку масштабних проєктів, які стануть якісним доповненням до топових матчів Ліги Чемпіонів УЄФА.


«Ми, як перший і єдиний легальний букмекер в країні, продовжуємо підтримку українського спорту на всіх рівнях: професійному, регіональному, аматорському. Всі ці значні інвестиції в український футбол, його доступність для кожного і його популяризація є частиною нашої стратегії сталого розвитку спорту на національному рівні і в регіонах. Партнерство з найбільшим медіасервісом MEGOGO є логічним продовженням цієї роботи. Ми підтримуємо легальний контент й зацікавлені в тому, щоб українці дивилися футбол й відпочивали тільки з легальними сервісами на ринку», — коментує початок співпраці Наталія Гілевич, CEO Parimatch Ukraine.


Зазначимо, що MEGOGO, ексклюзивний транслятор Ліги чемпіонів УЄФА, Ліги Європи УЄФА та Ліги конференцій УЄФА, пропонує чималий ряд переваг для споживачів свого медіасервісу: зручний функціонал, чітка якість, ексклюзивні спортивні студії з експертами та топові українські коментатори. Перегляд подій на MEGOGO доступний одразу у двох передплатах: «Спорт» та «Максимальна» (199 та 299 грн/міс).


Найближча трансляція Ліги Чемпіонів УЄФА на MEGOGO відбудеться вже 14 вересня о 19:45 з матчу Янг Бойз проти Манчестер Юнайтед, а вже о 22:00 відбудеться довгоочікуваний матч Динамо — Бенфіка.


200грн за Мегого,200грн за интернет,чтобы это Мегого смотреть плюс Футболы за ЧУ - не слишком ли?
Звісно, я не буду платити за перегляд кількох матчів у році. Сумно, що доведеться відмовитися від вболівання онлайн, але я це переживу. Але за популяризацію футболу серед вболівальників України велике спасибі! Впевнений, тих, хто доєднається до вболівання за наші команди буде величезна кількість, особливо серед юного покоління.
А есть этому движу альтернатива, которая популяризирует интернет сервисы с бесплатным просмотром спортивного контента ? Cобрались бы ребята из LiveTV. My football ? Благодарочка им за то что позволяют смотреть футбол , не башляя за это Ахметову и его коллегам
Сховати
tori4, LiveTV. My football ? Ну разве что на смартфоне. Смотреть их на большом экране невозможно.
Сховати
Santos, LiveTV что то не доступен((( Где можно вечером трансляцию глянуть?
Сховати
Берд, лучше всего на стадионе
Сховати
Дмитрий,
Ну если бы я был в Киеве или хотя бы в Украине)
Ну так сделайте нормальные тарифи и мы будем платить и смотреть. Но не хочу я платить 300 грн/мес за пакет в котором я посмотрю 4-5 футбольных матча и все. Сделайте пакет только футбол грн за 100-150 и будет Вам легальный просмотр
Сховати
Дмитрий, 100% . Я ТВ не дивлюся взагалі окрім футболу ( Динамо, ЗУ) та формули 1. 300 грн для мене - це лише матчі Динамо - інші не дивлюся, тобто за місяць маю платити за 1-2 матчі динамо ?! Принципово не платитиму - моя позиція така.
Дмитрий, так придбайте підписку Спорт на рік за 149 грн/міс. Там всі спортивні канали: Сетанта і С+, Спорт 1/2, Євроспорт 1/2, а також єврокубки, Ла Ліга, Серія А, Ліга 1 і Мегого Гонг...
Сховати
Megogo VS Olltv, о, я только узнал что сделали отдельно пакет Спорт а не только Максимальный. Но у меня Сетанты и Спорты есть в открытом доступе, выходит платить нужно только за еврокубки. Но 199 за месяц куда не шло.
Megogo VS Olltv, Вам же сказали,кроме Футболы,причем своего не надо нисетанту,ни евро спорт. А так платить за пару туров 200грн и еще Футболам за ЧУ,плюс 200грн за интернет - перебор
Дмитрий, ребятки очень скоро вылетят в трубу. Смотреть все каналы, кот. дублируются у других провайдеров, мало кто будет. В Европе и США есть практика, когда можно купить один матч по футболу, хоккею, боксу и т.д. Но ребята хотят все и сразу. Флаг им в руки барабан на шею.