17 липня 2021 14:57
11

Источник: "Рух" на грани полного исчезновения

УАФ не дозволяє львівському Руху проводити свої домашні матчі на тернопільському стадіоні імені Романа Шухевича.


Рух планував розпочати чемпіонат там, а в цей час усунути всі проблемні (з точки зору ліцензування) моменти на стадіоні Україна. УАФ посилається на пункт регламенту, згідно якого клуб має грати в межах свого міста чи області. А як же Верес запитаєте Ви? Вони гратимуть у Луцьку! Це інша область! Однак в УАФ дає таке право, бо Верес будує свій стадіон. Порушення регламенту?! Кажуть у них немає альтернативи!

Також в Будинку футболу вимагають від Руху вже в понеділок надати інформацію про домашній стадіон.

Протистояння триває! Головний патрон клубу Григорій Козловський може прийняти рішення закрити проект Рух! Втрата такого прогресивного клубу і сучасної академії - це буде велике фіаско українського футболу. І все до цього йде!
УАФ вообще разогнать нужно. Зажрались там. Управы нету на них.
Шахтер много лет грубо нарушает регламент и должен быть за это наказан. Почему они не в Мариуполе, Краматорске или Бвхмуте?
Сховати
Hector, хотя бы законы почитали для начала, Шахтеру, заре и Олимпику дали разрешение базироваться в любом городе
Сховати
Prince, ну вот а Руху не дали. Двойные стандарты, своим все, чужим закон.
Сховати
Дід Панас, ви адекватний? Ті клуби втратили можливість грати у своїх містах через війну! і особливий статус їм саме через це наданий
Сховати
ХтоТакиеУльтрась, Заря выбрала себе местом дислокации Запорожье и там шпилит уже много лет, а ржавые шалавы панельные прыгают из города в город все эти годы. Ищут, суки, где их в дёсны целовать будут, но с такой сепарской репутацией это нигде не прокатывает.
ХтоТакиеУльтрась, зато в своей области играть возможности не потеряли. Есть стадион в Мариуполе, это Донецкая область, почему им разрешают играть не на нем, а где попало?
А как же в прошлом сезоне Мариуполь?
Бля, та дайте клубу нормально грати! Уроди
Тупо мафія.
Павелко і ко на нари.
А с УАФ как с гуся вода. Им пофиг! Хоть все разбегайтесь! Они на днях транш от УЕФА получили за ЧЕ-2020 ... Так что - ,,Гуляй, банда!"
А потом будет видно, что-то еще придумают!