13 липня 2021 14:27
8

Николай НЕСЕНЮК: "Вопросов к Коваленко у меня нет, только к тем, кто непонятно за что взял его когда-то в сборную Украины"

Глава департамента "Динамо" по работе со СМИ Николай Несенюк в своем Facebook отреагировал на слова полузащитника "Аталанты" Виктора Коваленко.


«Як Вітя Коваленко збрехав Віті Вацку.


Коли я щось десь про когось пишу чи кажу, то точно знаю, що він це прочитає чи почує. Навіть коли взагалі нічого не читає і не слухає чи навіть не вміє читати. Знайдуться добрі люди і перекажуть. Так сталося вчора зі мною, коли одна добра людина переказала мені, що футболіст Віктор Коваленко згадав про мене в інтерв’ю коментатору Віктору Вацку. Довелося подивитись, насолодившись принагідно глибоко інтелектуальним змістом їхнього діалогу.


Виявилося, що Коваленко збрехав. Тому що ніколи я від нього не втікав і не ховався. І не збираюсь цього робити. Навпаки, коли Коваленко здобув десь мій номер і зателефонував, я одразу запропонував йому зустрітися. Але окрім слів «Ета Кавалєнка!», я більше нічого від нього не почув. Вітя, напевно, подумав, що я мав би після цих слів знепритомніти. А коли цього не сталося фантазія у Віті, напевно, вичерпалася і більше я його не чув. Почув лише тепер у Віктора Вацка.
Що сказати? Перше – брехати це погано. Друге – запитань до Віті Коваленка у мене, на відміну від Віті Вацка, ніколи не було і не буде. У мене були, є і будуть запитання до тих, хто невідомо за які чесноти взяв колись Вітю Коваленка до національної збірної. Вважав тоді і вважаю досі, що саме це разом із іншим допомогло розвалити команду, яка 2015 року виборола путівку на Євро-2016.


Я сам колись трохи грав у футбол десь на рівні Віті Вацка. І знаю, як впливає на команду рішення тренера, коли той виставляє на поле гравця, слабшого за тих, хто залишився на лаві, коли той не показує на полі нічого путнього. Сам Коваленко у цьому не винен. Він може і досі вважати себе супергравцем – це його право. Одна проблема – окрім того, хто брав його до збірної, ніхто цієї думки не поділяє. Інакше Вітя Коваленко зіграв би за італійську «Аталанту» більше ніж три хвилини і йому би не шукали тепер команду, бо тій «Аталанті» він виявився не потрібен.


Але це все не до Коваленка. Йому я можу порадити лише одне – не треба брехати, бо брехня рано чи пізно буде викрита. А взагалі можеш, Вітю, зателефонувати мені коли що. Номер ти знаєш…», – написав Несенюк.

Кстати, прикол! На русской Вики Каваленка начал свою карьеру в сборной...Нигерии за Ю-16! :))) Москали, сука, пи@дят, как дышат! Но картина, которую я нарисовал себе в башке, меня развеселила. 10 папуасов и Витя.
Привет Михал Иванычу?
Сховати
Кепа, ні, швидше Павелку. Бо він повністю підмяв Фоменка під себе і свої забаганки. Для Фоменка посада ГТ збірної була прощальним акордом і він це добре розумів. Заради того, щоб заробити собі фінансову подушку для безбідної старості і прогнувся під Павелка. Звідси і заміна Заварова на Шевченка, і вигнання Гусєва, і упослідження динамівців, і той же Коваленко, і Тимощук, і загравання за збірну Зінченка (хоча останнє було виправданим, аби Росія не перехопила).
Сховати
Обошёл на ленточке!:)))
Africanda-S, по Зінченко пам'ятаю, що його дуже лобіювам тодішній ГТ молодіжки Головко. І саме він прохав заграти Зіну в основній збірній.
Кепа, не думаю. Каваленка начал привлекаться в национальную сборную с 2016-го года, а тогда уже Михал Иваныч не рулил - включился Павелка с кумом.
А почему на русском?...
Сховати
Maestro66, чтобы Коваленко понял