3 липня 2021 12:31
4

Матч сборной Украины на "Донбасс Арене": в России мгновенно отреагировали на заявление Великобритании

Посольство Британії підтримало територіальну єдність України перед матчем Євро-2020, виставивши фото з "Донбас Арени". У Кремлі вже відреагували на заяву Британії, зазначивши, що нібито "Донецьк сам відповість".


Відповідну заяву зробила глава російського МЗС Марія Захарова. Про це вона написала у своєму телеграмі.


У черговій заяві Захарова цинічно подякувала посольству Британії нібито за рекламу окупованого Росією Криму. Також вона заговорила й про окупований країною-агресором Донецьк.


"Що стосується Донецька, то вони і самі дадуть відповідь – в Донбасі ніколи не сумнівалася", – заявила Захарова.


Також вона згадала ситуацію з британським есмінцем, про нібито обстріл якого повідомляли в Росії. Проте, варто згадати, що у Міноборони Великої Британії цю інформацію заперечили.


"Зі свого боку запрошуємо до Криму англійського посла. Потрапити туди можна літаком через новий аеропорт Сімферополя, поїздом або машиною по Кримському мосту. Можна скористатися і водним транспортом, виключаючи есмінці", – цинічно заявила Захарова.


Посольство Великої Британії перед матчем Україна – Англія у чвертьфіналі Євро-2020 виклало пост у своїх соцмережах із світлиною "Донбас Арени".


У посольстві висловили сподівання, що незабаром збірна зможе проводити поєдинки у звільненому Донецьку на одній із найкращих арен України, а потім поїхати у післясезонну відпустку в український Крим.

часто запитують: скільки їм ще буде все дозволено, скільки ще робитимуть це зло? відповідь: зберігаються на призначений час Вищого суду, який вже не за горами, дадуть відповідь за все, не сумнівайтеся в цьому ні на мить
Зараз ясно видно наших справжніх союзників ,і тих , хто тільки висловлює занепокоєння, спонсоруючи різні там ,,Північні потоки"!
Свинособаки довбані
Сховати
Sergio, неображай тварин))