1 липня 2021 12:21
9

На матче Украина - Англия работать немецкая бригада арбитров

Фото - Depositphotos.com


На чвертьфінальному поєдинку Євро-2020 Україна - Англія, який відбудеться 3 липня в Римі на «Стадіо Олімпіко» (початок - о 22.00 за київським часом), працюватиме німецька бригада арбітрів на чолі із 45-річним німецьким юристом із Мюнхена Феліксом Брихом.


На лініях йому допомагатимуть співвітчизники Марк Борщ та Штефан Лупп. Обов’язки четвертого арбітра виконуватиме іспанець Карлос дель Серро Гранде.


Арбітр системи VAR — Марко Фрітц. Перші асистенти арбітра VAR — Крістіан Дінгерт та Крістіан Гіттельманн. Третій асистент арбітра VAR — Бастіан Данкерт (усі — Німеччина).


Варто додати, що Фелікс Брих зі своїми помічниками вже працював на матчі збірної України на Євро-2020. Саме він зафіксував прикру поразку команди Андрія Шевченка у стартовому поєдинку турніру проти Нідерландів (2:3).

Це означає, що футбол буде силовим. Брих абсолютно не реагує на театральні падіння, які наші гравці так полюбляють. Сподіваємося потрібні висновки буде зроблено
ВВажаюче на те , яку команду вибила Англія в 1/8 для нас це маленький "+" , а також те що граємо в Римі , а в нас Шева популярний в Італії та ще й маємо ТШ зібраних з італійців - це ще один "+" ...І того маємо вже 2 + ))))). Згадайте , у грі що проти Швеції нас судила італійська бригада - був "жирний" +.
Сховати
SheriFF_2, Там еще наш затисался на линии, Марк Борщ)))
Для арбітрів вигідно, щоб збірні їх країн вилітали якомога раніше. Тоді у них зростають шанси відсудити більше матчів і більше заробити. Якби, наприклад, Німеччина пробилась у фінал, то Брих фінальний матч вже не міг би судити. А так шанси у нього є.
Борщ - это на фарт.)))
Сховати
Мал, Когда играли с Нидерландами я тоже думал что Борщ это на фарт, но фарт прошел мимо. Больше верю в Бущана, тогда помог с голландцами, сейчас поможет с англичанами.
Главное что Бриха не покусал Кашаи
Сховати
Суповой набор, Да сколько можно про Кашаи?
Там гол не увидел арбитр на линии. При чем тут Кашаи?
При том, что до этого у наших был офсайд.
И никто там не будет кричать, что немецкая бригада будет мстить за страну? :)) У нас бы уже хай подняли.