27 травня 2021 20:08
24

"Тоттенхэму" предложили кандидатуру Реброва на пост главного тренера команды

Как сообщает tuttomercatoweb.com, "Тоттенхэм" рассматривает кандидатов на пост главного тренера команды.

Ранее, напомним, появилась информация о желании наставника ПСЖ Маурисио Почеттино вернуться в лондонский клуб, но такой вариант маловероятен.


Тем временем, по данным источника, "Тоттенхэму" были предложены услуги тренера "Ференцвароша" Сергея Реброва, который в свое время выступал за "шпор".

Было бы конечно интересно посмотреть. Тут сразу бы был виден реальный уровень тренера. Например, уровень Фонсеки все увидели.
В тексте есть все ответы - не Реброву предложили, а Реброва предложили. Разница всего в одной букве, а ситуация меняется на 180.
ИМХО Ребров тренер неплохой, там идеи у него и построения тактичесике имеются, но ИМХО он еще не очень сильный психолог и с игроками калибра Кейна, Бэйла (которым вдруг в течении сезона не захочется рвать жопу на тренировках, чтобы показать свое превосходство над конкурентами по позиции) ему будет рааботать тяжело, как это было с Мбокани (который реально видел и понимал, что в ДК он сильнейший даже не тренируясь и не разрывая себе зад в тренирвочном процессе), а такихзаявок - как выкинуть из состава 5 немотивированных! игрочил и набрать новых -там явно в Англии не переварят.

ПыСы. Более реальные кандидаты, это освободившиеся Конте или Зидан, которым хватит и авторитета и знаний, чтобы вывести шпор на уровень реальных претендентов на выиграш чемпионата.
А что собственно рано ? В Хеме класс игроков даст возможность рости не только команде но и тренеру ... Гвардьёла тоже не с фк Железнодорожник начинал
Нереально. Там рішення буде у першу чергу іміджове, щоб знизити градус невдоволення серед фанатів і авторитетне, щоб втримати лідерів. Багато з них знають хто такий Ребров і тим паче слідкують за його кар‘єрою? Я не впевнений, що сам Леві в курсі успіхів Сергія. Хоча я б дуже хотів вірити і впевнений, що це союз близький до ідеального, адже Шпори шукають молодого прогресивного коуча, який будуватиме атаки через контроль м‘яча та приділятиме значну увагу академії.
Сховати
Pound, майже всі вболівальники шпор знають Реброва, бо він за них грав)
Сховати
Ватель, так, знають. Приблизно, як ми Жерсона Маграо. Я, наприклад, уявлення не маю де він і що з ним. Офіційний аккаунт Шпор завжди вітає з днем народження та річницею важливих голів своїх колишніх гравців. І я не говорю про Дефо, Крауча чи Клінсманна — іноді там люди, які й десяток матчів не награли. По Реброву повний ігнор.
Ватель, А вы знаете нашего бывшего форварда Нани?) Как вы к нему относитесь?) Такое же отношение к Реброву в Лондоне, как самому провальному и рекордному трансферу.
Не верю.
Кто предложили?
Сховати
Барвiнок, игорем цыганыком
Рановато Реброву пока в Тоттенхэм
Було б неймовірно, проте навряд.
Сумнівно. Шпорам потрібен макисамльно ефективнйи тренер, щоб дати результат. Ребров навряд чи зможе це зробити одразу. Хіба що ризикнуть, але малоймовірно.
Сховати
Буковина, после того как они призначили тренером вообще непонятно кого и он им завалил конец сезона, то Ребров точно не худший вариант. А Ребров именно что эффективный тренер
Сховати
Дід Панас, це Ви про Моуріньо?
Дід Панас, по-перше, Мейсон не «непонятно кто», а по-друге, він завалив виключно один матч проти Вілли. Проти такого Сіті він за пару днів би в принципі не встиг щось поставити, а Б‘єлса цього сезону всіх прибив або покусав. Хлопець чудово впорався, зважаючи на обставини, й поставив гру від якої не верне. Впевнений, за інших обставин Райану б дали шанс.
Сховати
Pound, но именно этих двух матчей не хватило для выхода в Лигу Европы, ни через чемпионат, ни через кубок. Не знаю конечно, но думаю более опытный тренер смог бы добиться большего, а тут человек без опыта а высоком уровне, чем Ребров хуже?
Сховати
Один вже нарулив, що Шпор катали всі кому не лінь. Враховуючи, що я не пропустив жодного матчу Шпор у сезоні, запевняю Вас, Мейсон на фоні Жозе і розваленої роздягальні після нього видав максимально хороший результат. Якщо хочете, ситуація схожа на ту, коли Блохін покидав Динамо й прийшов Ребров, але навіть тоді було не настільки все погано, як наприкінці роботи Моуріньо.
Сховати
Pound, Ребров тогда Кубок выиграл, а этот не смог. Так что Ребров лучше))
Сховати
Дід Панас, маю на увазі загальний стан, коли всі втомились від токсичного і більше некомпетентного тренера, а настрій фанатів — мікс із люті та розпачу. Щодо паралелей Ребров/Мейсон, то для Сергія матч з Шахтарем у кубку був завершенням сезону, команда на той час вже оживала, а для Мейсона — початком, де з мертвою фізикою, розваленим мікрокліматом метою було не потрапити під каток від Сіті. Там шансів не було в принципі.
Дід Панас, в 6-ти матчах 4 перемоги і дві поразки, це навряд чи можна назвати провалом. Лише три команди (Ареснал, Лівер і Лідс , якому і була одна поразка) показали кращий результат