15 березня 2021 20:16
5

"Перестаньте давать судьям деньги". Цыганык обратился к президентам клубов

Журналіст Ігор Циганик в ефірі #ЦиганикLive зробив емоційну заяву, адресовану президентам клубів УПЛ.


- Я хочу звернутися до президентів клубів. От ви говорите про суддів, голову Комітету арбітрів. Перестаньте давати суддям гроші! Перестаньте їх стимулювати! Ви все прекрасно знаєте: хто, скільки, де і кому. І все одно робите те саме. Просто хтось дає більше, а ви — менше, і через це страждаєте.


Зараз кого не постав головою суддівського комітету — нічого не буде. Якщо ви самі не зміните ставлення до цього питання.


Ніколи суддя не буде упереджено помилятися, якщо його не стимулюватимуть. І ви це прекрасно розумієте.


І вирішуєте ви це все на рівні… директора стадіону, начальника команди, хлопця, який поруч проходив. Все на них, ми ж нічого не знаємо. Те, що футболісти скидаються з премій на певну стимуляцію, ви так само не знаєте. Або робите вигляд, що не знаєте. Перед тим, як виходити і щось говорити, почніть із себе.

продажный циганык хватит отмазывать ахмета
Ігор Циганик:
"Перестаньте давати суддям гроші! У Ріната їх все одно більше".
Сховати
Konstantin, це жарт, чи натяк? У будь-якому разі, якби еально клуби перестали це робити, тоді була б мотьивація боротись за чистоту футболу в Україні. Навіть той факт, що Ахметов має більше грошей, зовсім би не допоміг йому. Чому клуби мовчать? Причина лиш одна - замазані самі.
Безперспективна заява. Це у людей в крові - щоб вирішити якесь питання, чиновника належить простимулювати. А ось відбити бажання до стимулювання суддів можна методом суворого покарання за упереджені дії на користь однієї з команд. Думаю пожиттєва дискваліфікація була б в самий раз.
Сховати
Владимир, ну и.......вон Орехова в свое ФИФа за договрняки пожизненно дисквальнуло и что, другие судьи перестали брать? Менталитет у нас не тот, все всегда думают когда видят со стороны какую нибудь непростую ситуацию - "этого со мной не случится, этого со мной непроизойдет" и продолжают брать и давать, мы сами приучили всех брать, брать, брать и давать на любом уровне, ибо сами даем хабари на любом уровне, начиная от справки для ребенка у врачей, когда заносим им сточку-полтишечку, заканчивая судьями и чиновниками любого уровня ;)