7 березня 2020 19:40
9

Владимир ШАРАН: "Если Довгому дают карточку, то и Сидорчука тоже должны были удалять"

Наставник "Олександрії" Володимир Шаран в ефірі "Футбол 2" прокоментував поразку від "Динамо".


- Можна сказати, що я задоволений своїми гравцями. Ми налаштовувалися, що буде багато боротьби, розуміли, що поступаємося супернику в деяких компонентах. В першу чергу у майстерності. Ми мали кадрові втрати, тому була ротація. Хлопці вийшли і намагалися продемонструвати, що можуть грати на рівних з "Динамо". Так і вийшло. Але вилучення Довгого, звичайно, позначилось. Вдесятьох завжди важко грати, а тим більше проти такої команди, як "Динамо".


Але проявили характер і могли зрівняти рахунок. Я вважаю, що за рахунку 1:2 був 11-метровий на Сіталу. Сітало на м'ячі був перший, а Шабанов руками тримав його. А так, в принципі, "Динамо" забило чисті м'ячі. Але все одно помарки у арбітра є, тому хотілося, щоб був ВАР. Ми могли зрівняти рахунок, а там невідомо, що би було. Ну, і Сидорчуку. Якщо Довгому дають картку, то і Сидорчуку теж повинні були давати другу картку. Ці моменти вплинули на результат. Тому що я не можу сказати, що "Динамо" нас перегравало.


Діями в захисті задоволений. Може, в атаці грали не так, як хотілося б. Але ми розуміли, що найголовніше - компактно й агресивно зіграти в середній зоні. Застосовувати високий пресинг. І це виходило. У меншості грали непогано.

Якби був ВАР, то Олександрвя ще в першому таймі мала грати в меншості. А щодо Сидорчука, то Шарана має бути соромно таке говорити. ВІн нібито і в футбол грав. Та ще й в Динамо, а не відрізняє ногу підняту вище голови з ударом в голову Попова від виносу м'яча зі своєї штрафної. До речі, там ніякого порушення з боку Сидорчука не було.
Сидор чисто сыграл, на повторе фола не было. Судья, я считаю, хорошо отсудил. Все грубые фолы справедливо наказывались.
Мне не понравилось, что полузащита Александрии выглядела сильнее нашего великого треугольника в центре. Лучкевич вообще очень сильно сыграл, жаль что его не подписали в свое время
Дожились! Теперь тренер любой команды может смело заявлять что хотели накидать Димано пару тройку мячей. Когда же в Динамо это кого-то за живое будет задевать?!
Быстрее всего судья поосчитал что Сидорчук блокировал прыжок игрока в а атаке и поэтому поставил пенальти.Если бы это была опасная игра тогда был бы свободный удар в сторону ворот Динамо.ЭТО только догадки,что твориться в мозгу Дердо,Монзуль и др ,логике правил не поддается!
Скучно. И вполне ожидаемо.
Довгий по делу две карточки схлопотал!!!
Шаран, за что было удалять Сидора?! там и нарушения не было и пенальти соответственно!!! Хорошо, на кротоканале по нам проехался!!! бедные, несчастные - обидели их!!!! На Буяльском вообще нарушения не дал Можаровский за явный срыв атаки и ЖК!!!
Сховати
Александр, Там еще интересно посмотреть кто Бую за руку дернул, не игрок ли у которого уже желтая была, тогда судейка спец закрыл глаза. Но как такой фол не заметить это просто невозможно...
Сховати
125, честно не заметил, кто нарушал!!!